Gå til innhold
Arkivverket
Jan I. Kristiansen

En nyttig kilde til identifisering av svensker i Norge

Recommended Posts

Jan I. Kristiansen

Jeg kan nå gjøre oppmerksom på at denne basen igjen 'er oppe og går' og at jeg nå har registrert hele tidsrommet 1876-1888 av "Svenske bevilgninger". Registreringen fortsetter.

Til slutt et hjertesukk: Hva var vitsen med å forandre på det gamle brukerforumet som jo var eksemplarisk enkelt og oversiktlig og som jeg ikke har hørt annet om enn at det fungerte helt utmerket og til alles store tilfredshet? Med stor møye har jeg nå endelig klart å 'karre meg inn' på det nye brukerforumet (uten sønnen min på 18 ville jeg aldri ha greid det...), men kan ikke si at jeg trives her, omgitt av visuell 'støy' på alle kanter. Hadde det vært mulighet for å få tilbake det gamle forumet, kunne jeg jammen meg tenkt meg å starte en kampanje for det (men det er selvsagt nytteløst).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Tore S. Falch

For ordens skyld legger jeg inn en lenke til temaet i det gamle forumet - her er det.

 

Så får du holde oss oppdatert her i denne tråden etterhvert som registreringen skrider frem - målet er kanskje å dekke hele perioden 1867-1906? Jeg håper fremdeles at du vil legge ut materialet på nettet, f.eks. på Digitalpensjonatet.

 

(Hjertesukket ditt er det nok flere som tar del i - men det har vært mange nok tråder her med akkurat den diskusjonen, så jeg foreslår jeg at du/vi forbeholder denne tråden til temaet om registrering av svensker i Norge...)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jan I. Kristiansen

Mange takk for 'lenke-hjelp', Tore! Ja, jeg har til hensikt å registrere hele materialet. Forresten kan jeg opplyse at det også er en god del samer med, noe jeg vil anta kan være nyttig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.