Jump to content
Arkivverket

Nummer på innlegg


Aase R Sæther - Gloppen

Recommended Posts

For å sleppe å sitere unødig frå innlegg - : Vi var vane i det gamle forumet med å vise til nummeret på innlegget vi svarte på. Det kan vi også gjere her, men nummeret er veldig lite og vanskeleg å sjå, og det følgjer ikkje med inn i "svarmodus". Kan dette endrast på?

Link to comment
Share on other sites

Ja vi ser innleggsnumrene er små. Det er en ferdigdefinert stil på debattforumet som har satt den størrelsen. Jeg skal viderebringe ønsket, men jeg kan ikke love noe. Det er mange arbeidsoppgaver og mye som skal rekkes før utgangen av året - når store deler av kontrakten med Jan Oldervoll går ut.

 

Hvis det er til hjelp: Klikker du på Hurtigsvar så skifter du ikke modus og du ser innlegget og nr rett over innskrivingsboksen.

Hvis du velger Outline-visning kan du bruke Svar-knappen ved de innlegg du skal svare på. Da vil disse komme inn i trestrukturen i forbindelse med det innlegg du svarer på og ikke på bunn. Men selvsagt, hvis du går tilbake til Standard-visning igjen, sorteres innleggene fortløpende.

Link to comment
Share on other sites

Den lyseblå knappen er for å sitere et innlegg. Den mørkeblå knappen er for å svare på emnet uten å sitere noen. Hurtigsvar er det samme som den mørkeblå knappen men med minde formateringsmuligheter.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Er jo fremdeles ikke kommet noen nummer på debattene her inne. Vil det skje noen gang? Jeg ser nummeret oppe i adresselinja, men jeg

skulle ønske vi fikk tilbake nummer foran hver debatt slik det var på gammelforumet. Leser litt på gamle debatter nå, siden jeg ikke

har vært her så lenge på grunn av innloggingsproblemer(kom ikke inn her før for 15 dager siden)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.