Gå til innhold
Arkivverket
Ken V. Nordberg

Kirkebøker fra Karlsøy før 1775?

Recommended Posts

Ken V. Nordberg

For lang tid tilbake (før Digitalarkivet hadde digitalisert alle kirkebøkene) fant jeg disse avskriftene av kirkebøker fra Tromsø og Karlsøy. Den jeg finner mest interessant er Døpte i Karlsøy kirke 1763-1788. Jeg har nemlig ganske mange forfedre fra Karlsøy som faller innenfor denne tidsperioden og etterhvert som jeg har gått tilbake for å kontrollere alle avskrifter mot de skannede kirkebøkene så oppdaget jeg at denne avskriften ikke tilsvarer noen kirkebok fra hverken Karlsøy eller Tromsø. Forfatteren av websiden (Dag Erik Salsten) sier på sin webside at: "Datagrunnlaget er hentet fra filer som lå på Werner Lockertsen's PC ved hans bortgang i Tromsø 25. september 1995". Vet noen hva originalkilden er, om om den eventuelt eksisterer fremdeles?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ken V. Nordberg

Takk Per Inge, etter noen stikkprøver fra avskriften mot kirkeboka du lenker til ser jeg nå at det passer. :) Jeg kan ikke skjønne hvordan i all verden jeg overså hele denne boka. Takk for hjelpen!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.