Gå til innhold
Arkivverket

Skifte Karoline Rønning.


Recommended Posts

Jeg hjelper en venn med slekta. Nå har vi funnet en halv søster av hans mor,hennes navn er: Astrid f.9.6.1928 i Drammen, mors navn var Karoline Rønning. Fant på DIS gravferdsregister en Karoline Rønning død i 1938 i Trondheim.Samme sted er det også en Astrid Pedersen f.9.6.1928,gravlagt i 2007.Er det mulig at det kan være skifte etter Karoline? Kan dette være Hans slekt. Takker på forhånd for all hjelp.

Mvh.Mette Fausko

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I Dødsfallsprotoioll 3L0018 for Trondheim byfogd finnes Karoline Rønning død 23.01.1938 innført på side 49 som nr. 51 i januar 1938: "Fhv. skolebestyrers hustru Karoline Rønning født 12.11.1864 i Inderøy 73 år bopel Eidsvolls gt. 47 er død sammesteds. Mannen Halstein Rønning lever med 1. fellesbarn Aasta g.m. professor Harald Pedersen, myndig, Ø. Alle 11, her." "07.02.38 gitt enkem. erkl. om uskifte"

 

Elin Jacobsen

Statsarkivet i Trondheim

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for raskt svar. Desverre er nok ikke dette rett person. Når det gjelder Astrid Pedersen f.9.6.1928, død 6.5.2007, så er vel det

kanskje ikke mulig å få opplysning om fødested, eller?

Mvh.Mette Fausko

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Du har nok rett i at den Karoline Rønning som er gravlagt i Trondheim, ikke er den riktige personen.

 

Den Astrid Pedersen som er gravlagt på Lademoen kirkegård, har vi ingen mulighet til å finne ut sikkert hvem er. Du kan jo prøve folkeregisteret, men det er ikke sikkert at du får hjelp der. Du får antagelig ikke noe hjelp dersom du ringer Kirkevergen i Trondheim og spør om f.eks. hvem som er fester på grava. Det kunne jo gi en pekepinn dersom det er ektefellen og han muligens kan oppspores. Og det kan hende at du kan få hjelp fra Adresseavisa med en dødsannonse. Lykke til med videre leting.

 

Mvh

Finn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.