Gå til innhold
Arkivverket
Jofrid Holter

Jølster/Bergen: Anna Marie Gundersdtr. Huus

Recommended Posts

Jofrid Holter

Anna Marie Gundersdtr. Huus frå Jølster var syster til oldemora mi. F. 14.04.1857, døypt i Helgheim 19.04. Flytta til Manger 1880. Gift i Manger med Samuel Larssonn Klakegg (f. 12.01.1959) frå Jølster. Eg finn to born: Lauritz f. i Manger 1881 og Georg Christopher Severin f. i Fana (Birkeland) 1884. I 1886 registrert med gard i Fana (Gnr. 26 Helgepladset, bruk 7 Nylunden). I 1900 finn eg Anna M. Huus som tjenestepige i Fana, mens mannen Samuel Larsen no er registrert i Grimstad. I 1910 finn eg ikkje Anna Marie, mens Samuel no er gift i Fjære. Kan nokon hjelpe med fleire opplysninar om Anna Marie eller sønene?

 

Helsing Jofrid H.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ann-Mary Engum

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Egil Øvrebø har samlet materiale om jølstringer, og der ser vi at Anne Marie Gundersdatter byttet navn til Nylund, og at hun døde i Dalen, Fyllingen 17. mars 1935. Hun etterlot seg sønnene bakermester Georg Nylund, på d/s Bergensfjord og Lauritz Nylund, bosatt i nærheten av Sandnes.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.