Gå til innhold
Arkivverket

Thora johanne f.Olsdtr. G. Tandberg


Mette Fausko
 Del

Recommended Posts

Leter etter hvor Thora Johanne f. olsdtr. gift med Hans Peter Martinsen Tandberg døde. I slektsboka "Tandberg en bondeslekt fra Ringerike" står det at hun døde i 1893.Kan heller ikke finne datteren paret fikk i 1893, som fikk morens navn. Faren var handelsbestyrer på Haugfoss (blåfargeverket i Modum) i 1891 samme år fikk de datteren Marie, døpt i Nykirke i Modum.Håper noen kan hjelpe.

Mvh.Mette

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og datteren bor her.

http://www.digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=13&filnamn=f00713&gardpostnr=333&personpostnr=1992#nedre

Samme sted oppgir hun ved vielsen i 1914.Laura Martinsdtr. er hennes tante. I slektsboka oppgis det at søstren Thora J. døde i 1904. Men hvor er hun?

Mvh.Mette

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei,

ifølge 1900-tellingen, jfr. lenke i 2. innlegg, så var Hans P. enkemann. Jeg har stt under "Døde i Modum" (buskerudslekt.no), men ikke funnet henne - har du lett der? NB: jeg har ikke sjekket dødsfallene etter 1900, i og med opplysningene i folketellingen.

 

mvh. Astrid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Astrid

Jeg har lett både i Sande og Modum , men kan ikke finne verken datteren eller mora. Begynner å lure på om slektsboka har feil, at det ikke finnes noen datter v. navn Thora Johanne.Faren dør i Røyken i 1912 av tæring, begravet i Sande. Må vel antagelig til statsarkuvet å se på skifte etter han.

Mvh.Mette

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei igjen,

har du sjekket "utflyttede Modum" og "innflyttede Sande"? Flyttingen må jo ha skjedd etter dåpen til Marie i 1891 og før folketellingen i 1900. Finnes flyttemeldingen, kan du være heldig å finne ut mer..., men lett skal det ikke være her i verden!!

 

mvh. Astrid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.