Gå til innhold
Arkivverket
Kari Eriksen

Forfedre på Lynes og Løken i Eidsvoll

Recommended Posts

Kari Eriksen

Min tipptippoldemor Jøran Hansdtr., født 1761, kom fra Nystun Løken og giftet seg til Lynes. Hennes far var Hans Olsen født 1730 og hennes mor var Ingeborg Gudbrandsdtr. De kjøpte Nystun Løken 1756. Jeg klarer ikke å se hvor de kom fra. Er det noen som kan hjelpe meg på noen måter her??

Mvh Kari Eriksen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Berit Knudsen

Xtra-skatten 1762 http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=51&filnamn=st02371762&gardpostnr=839&merk=839#ovre Ingen barn nevnt her.

 

Xtra-skatten 1763 http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=59&filnamn=st02371763&gardpostnr=452&merk=452#ovre Og nå er det plutselig i løpet av 1 år kommet 3 barn som er over 12 år? Eller var de under 12 år i 1762, og så er alle barna tatt med i 1763 uansett alder ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kari Eriksen

Hei Berit.

Tusen takk for svar. Det ser absolutt ut som om du er inne på noe her. Dette var morsomt. Nå har jeg noe å jobbe med. Tusen, tusen takk!!

 

Mvh Kari

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.