Gå til innhold
Arkivverket
Finn Karlsen

Søkeskjema kirkebøker

Recommended Posts

Finn Karlsen

Hei

 

Viktig skritt i riktig retning, men noen problemer, ihvertfall når det gjelder Trondheim. Det framgår ikke av listene hvilke sogn i Trondheim det gjelder, bare en kode (eks M2, M3 M4) men hva som er Domkirken og hva som er Vår Frue etc står ikke, og i noen sammenhenger er det viktig. Ønsker meg derfor noe annet enn kommunenr og en intetsigende kode.

 

Vil det komme en mulighet til å søke gjennom et sett av kirkebøker og for flere hendelser og for et begrenset geografisk område samtidig (f.eks. alle kirkebøkene for Trondheim i en periode)?

 

Finn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Tone Merete Bruvik

Ja, når vi får "finn kilde" på plass vil dette bli bedre. Man skal kunne velge periode, område og helt ned på enkeltkilder. "Finn kilde" jobbes det med akkurat nå, og vi håper at den er på plass i en beta-utgave i løpet av noen uker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.