Gå til innhold
Arkivverket
Jan Ove Olsen

Jens Pedersen

Recommended Posts

Jan Ove Olsen

Hvor har det blitt av Jens som ble gift med Berthe Nielsdatter i februar 1778 og di fikk sitt siste bar Pernille i september 1786. Og han finner jeg ikke død fra 1785 til 1801 folketellingen. Og der står det på Berthe I 2det ægteskab, og at hun bruker gaarden. Men det står heller ikke at hun er enke. Og Jeg finner heller ikke Jens Pedersen noen plass i 1801 folketellingen. Har noen et forslag om hvor jeg kan lete.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Else Kari U Vilhelmsen

Jens Pedersen Skyberg,gift med Berthe Nilsdtr Ulven enka etter Ole Simensen Fougner, døde 25/3 1816 http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=9076&idx_id=9076&uid=ny&idx_side=-106

Permanent bildelenke: http://www.arkivverket.no/URN:NBN:no-a1450-kb20070512960462.jpg

 

Så han er i live i 1801, men antagelig på reise/besøk et annet sted.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jan Ove Olsen

Takk for hjelpa, jeg trodde han var død da han ikke sto på 1801 tellingen.Men hvor kom han fra.? han er ikke født i Ringsaker eller Nes/Vang/Biri.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Else Kari U Vilhelmsen

Jens var eldste sønn av Peder Jensen og Kari Jensdtr som du 1801 finner som føderådsfolk på Schyberg Nedre. Peder Jensen kom fra Vardal, gift 1745 med Kari Jensdtr Skreppen Eina. Bodde på Grefsrud v/Einavannet da sønnen Jens ble født i 1748. Flyttet til Ringsaker og Lille Staff rundt 1750 makeskiftet denne gården med Markus Eriksen på Nedre Skyberg i 1758. Peder Jensen var organist i Ringsaker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.