Gå til innhold
Arkivverket
Inger Karin Haarbye

Programvare for Android

Recommended Posts

Inger Karin Haarbye

Jeg har nylig skaffet meg et nettbrett for å slippe å drasse med meg laptop overalt. Det var ikke så store krav jeg hadde, men lesing av dokumenter og regneark var viktig. Og et enkelt program til å vise GEDCOM, helst også med bilder. Og litt enkel bildebehandling.

 

Jeg har forsøkt litt programvare for å lese GEDCOM, men de eneste jeg synes fungerer noenlunde er Family Bee (det har jeg faktisk kjøpt...) og GEDCOM Viewer for Android fra http://www.starkeffect.com/

 

Er det andre her med erfaring fra Android? GRAMPS hadde vært "drømmen", men jeg forstår at det er komplisert å få til noe slikt for Android.

 

Jeg er ganske fornøyd med min Asus EEE Pad Slider, jeg liker den faktisk veldig godt. Klart at det fortsatt finnes mindre programvare for Android, men den er utrolig grei å ta med seg. Flott oppløsning på skjermen: 1280x800. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.