Gå til innhold
Arkivverket

FT 1865. Hvordan finner jeg nabogården


Knut Bryn
 Del

Recommended Posts

Ved bruk av folketellingene kan det ofte være nyttig å kikke litt på nabogårdene etter at beboerne på én gård er hentet fram med ved hjelp av søkeskjemaet. Det kan f.eks. være fordi to gårder har samme navn, men ligger på hver sin kant i sognet, og man vil finne ut hvilken av gårdene de forskjellige menneskene bodde på. Men det kan også være andre formål.

 

Med det gamle brukergrensesnittet kunne man bruke "førre" og "neste" og bla seg fram gjennom hele bygda eller sognet. Hvordan gjør vi dette med det nye opplegget?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det skal være navigeringslenker som gjør det mulig å bla mellom bosted, men normalt vil du være på personnivå når du titter på dataene og da vil du bare kunne bla mellom personene. For å bla mellom bostedene må du klikke på lenken utenfor bostedet. Se vedlagte skjermdump med forklaringer. post-4-0-92796700-1340963368_thumb.png

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.