Gå til innhold
Arkivverket
Jan Søstuen

Einar T. Martinsen og Sigrid Martinsen, Oslo: FT1910

Recommended Posts

Jan Søstuen

Einar og Sigrid er begravet på Grefsen i Oslo. Einar er på Oslo gravferdsetats websider oppført å være født den 2.12.1910 og død den 31.5.1973. Sigrid f. 7.3.1909 og d. 20.5.1979.

 

Sigrid skal være fra Solør, jeg har blitt fortalt Roverud, og Einar skal være fra Oslo (Skøyen). De skal ha bodd en tid på Kolbotn men gifter seg i Oslo en tid før 1935.

 

I Oslo adressebok for 1933 bor Einar i Enebakkveien 32, bor så på Kolbotn men flytter til Oslo igjen og bosetter seg i Rødstuveien på Sinsen.

 

Mer enn dette vet jeg ikke og henvender meg til DA i håp om at noen kan hjelpe. Jeg har forsøkt å finne Einar og Sigrid i FT1910 men ingen passer med fødselsdato og navn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ann-Mary Engum

Aftenposten 1973.06.05

 

Min eiegode, strevsomme og snille mann. far. svigerfar o? bestefar, vår bror, svoger og onkel Einar T. Martinsen sovnet stille inn idag. Oslo, 31. mai 1973.Sigrid Knut Karin Ellen Age Roar, Bente og Anita Ovrige familie

 

Aftenposten 1979.05.22

 

bestemor, søster, svigerinne og tante Sigrid Martinsen døde plutselig fra oss idag. Oslo, 20. mai 1979.Knut Karin Ellen Age Roar, Bente, Anita, Thomas Øvrige familie

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jan Søstuen

Takk Ann-Mary :rolleyes:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.