Gå til innhold
Arkivverket

Borgerskap i Lillehammer -farvermester Johan Fredrik Landgraff


Anne Minken
 Del

Recommended Posts

I følge oversikten over borgerskap i Lillehammer som er lagt ut på Digitalarkivet, fikk farvermester Johan Fredrik Landgraff borgerskap i Lillehammer i 1852. I 1865 har jeg funnet ham som farver i Ringsaker, og seinere flytter han til Christiania og trolig videre til Amerika. Jeg lurer på om det finnes kilder som kan fortelle hvor lenge han bodde i Lillehammer og hadde borgerskap der (borgerrulle, adresselister, skattelister e.l.).

 

Jeg er også interessert i opplysninger om hans sønner, Peter Gustav Adolf f. 1835 og Joseph Bernt Wilhelm f. 1836, begge i Løten. Den yngste sønnen fikk pass for å reise fra Lillehammer til England i 1856. Den eldste kan ha flyttet til Amerika i 1860-åra, men jeg har ikke funnet ham i emigrantprotokollene.

 

Jeg har også etterlyst Johan Fredrik Langraff med sønner på Brukarforum http://forum.arkivverket.no/topic/179035-farvemester-johan-fredrik-wentzel-landgraff-og-hans-soenner/.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette vurderes å være for omfattende til at det kan besvares her. Send oss en epost der du oppgir navn og adresse, så vil en saksbehandler hos oss se på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.