Gå til innhold
Arkivverket

Manglende sider i Ås ministerialbok I 1 1742-1778?


Henning Andersen
 Del

Recommended Posts

Døde og begravede: http://www.arkivverk...y&idx_side=-110

Sidemangler mellom 274 og 283.

 

Siden det ikke står noe om dette i Kildeinformasjonen er dette noe dere trolig ikke har fått med dere?

 

Siden s. 274 (venstre side) og s. 283 (høyre side) har blitt mikrofilma/skanna i ett og samme oppslag, må nødvendigvis s. 275-282 mangle i protokollen!

 

Se også foran i kirkeboka: http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7547&idx_id=7547&uid=ny&idx_side=-2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenkte mest at disse opplysningene ikke er lagt inn under Kildeinformasjon her: http://www.arkivverk...s=1&idx_id=7547

 

Burde det ikke det?

 

Beklager, da misforsto jeg hva du mente.

 

Det er ikke uvanlig at enkeltblader mangler i kirkebøkene, enten ved at de rett og slett har forsvunnet, eller ved at ubeskrevne blader har blitt tatt ut ved restaurering. At ubeskrevne blader ble tatt ut ved restaurering, synes å ha vært vanlig tidligere (det ser ut til at denne kirkeboka har blitt restaurert i 1923). Informasjon om dette framkommer gjerne på et blad foran i kirkeboka, som i dette tilfellet.

 

Jeg kan legge inn en slik merknad på akkurat denne kirkeboka, men dette forekommer i en slik utstrekning at vi ikke har kapasitet til å prioritere en gjennomgang av alle kirkebøker for å legge inn merknader.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.