Gå til innhold
Arkivverket

Torleif Ernst Salvesen


Marcus_Salvesen
 Del

Recommended Posts

Hei, jeg er ute etter info om min farfar Torleif Ernst Salvesen. Han er født 24 desember 1933, å døde 3 juni 1995. Han er begravet ved Flosta Kirke i Arendal kommune. Han hadde muligens oppvekst på et barnehjem å faren hans het Severin Salvesen. Sønnen hans het Torbjørn Salvesen som er min avdøde far. På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opplysninger i barnevernssaker som er yngre enn 100 år, er unntatt offentlighet. Jf. Forvaltningslovforskriften § 10. Det betyr at hvis vi har opplysninger om denne saken (fra 1920-30-årene), så kan vi ikke utlevere dem uten at vi har fått en formell søknad om innsyn, og forutsatt at søknaden kan innvilges. Og under enhver omstendighet kan vi ikke legge ut opplysningene her. Derfor bør du også vurdere å slette/nøytralisere opplysningene ovenfor. Opplysninger om vedkommendes oppvekst kan kanskje finnes i arkivet for barnevernet i den kommunen han bodde i som barn. Hvis det var i Aust-Agder, foreslår vi at du kontakter Aust-Agder kulturhistoriske senter, som oppbevarer arkiv fra kommunene i fylket. Hvis det var i Vest-Agder, kan du kontakte Interkommunalt arkiv i Vest-Agder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, jeg er ute etter noe mer info om min farfar Torleif Ernst Salvesen. Han er født 24 desember 1933 å døde 3 juni 1995. Hans far het Severin Salvesen. Sønnen hans het Torbjørn Salvesen som er min avdøde far. På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.