Gå til innhold
Arkivverket

Løst, Er det noen som kan si hvor dette bildet er tatt.


Tom Larsen.
 Del

Recommended Posts

Har du noe mer kunnskap om bildet? Hvor i Norge? Østlandet? Kjenner du fylket? Hvor har du funnet bildet? Min første tanke var Efteløt kirke i nåværende Kongsberg kommune. Det passer med kirkens beliggenhet i forhold til brua, men det passer ikke helt med kirketårnet, heller ikke med veien videre som på bildet ser ut til å gå mellom kirken og elva. Men tårnet kan jo være gjort om og veien kan være lagt om. At brua heller ikke likner helt, kan selvsagt også ha med alderen på bildet å gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dag Aage, albumet det er i er det samme som jeg har jobbet med i det siste, bildene er fra Christiania, Christiansand, Skien, Arendal, Kongsberg, Drammen, Fredrikshald, Stavanger, Trondhjem, albumet har tilhørt noen i familien Grøndahl, (fotografi med påskrift til Anne Kathrine "Katinka" v.d. Lippe, hun ble gift med prest Birger Grøndahl.) på fronten av albumet er det gravert inn "Erindringer til K & A Grøndahl." men bildet av broen og kirka har ikke navn på fotograf. Tom

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg legger ved et bildet til fra samme sted, originalen var veldig blass, så jeg har justert kontrast, farge, osv. uten at jeg tror det vil gi noen flere spor.

post-3544-0-03079200-1371907534_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.