Gå til innhold
Arkivverket

Transkriberte k.bøker


Jostein Mediaa
 Del

Recommended Posts

Jeg beklager at ting tar tid.

 

Rett før sommeren la vi om til et nytt publiseringssystem og det fungerer veldig fint, med unntak av noen små feil som gjør at vi ikke kunne publisere dataene. Pga sommerferien har ikke disse feilene blitt korrigert.Men i forrige uke startet vi tilnærmet normal drift igjen og vi holder på å teste ut korrigert programvare. Hvis alt virker fint, er det planlagt oppdatering av programvaren på betaDigitalarkivet i neste uke og hvis alt fremdeles ser bra ut der, oppdaterer vi også de offisielle sidene for Digitalarkivet. Da vil vi samtidig slippe over 200 filer vi har hatt liggende i kø, deriblant en god del fra deg. Etter planen skjer dette i løpet av neste uke.

 

Hvis alt går bra, betyr det at vi har et publiseringssystem som er mer fleksibelt og gir oss raskere oppdatering på serveren. Det betyr også at vi kan få ut alt annet transkribert materiale vi har mottatt.

 

Vi krysser fingre for at tidsplanen holder og at alt virker etter slik det skal.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.