Gå til innhold
Arkivverket

Anders Elias Fosse


Jan H Fosse
 Del

Recommended Posts

ok jeg har kontaktet han som er født i 1933 og det er onkelen til hun som jeg er blitt venn med og snakket med på tlf i går , hun ønsker ikke og blande seg in i denne saken det har hun også sakt til fru Mæland sa hun

 

Takk for svaret.

 

Då lyt ein vel ta til takke med dei bevisa ein har frå tidlegare i tråden. Og dei er eintydige, Anders Elias Fosse er ikkje son til nokon Wilhelm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

denne slekten har jeg snakket med , dette vet Mæland selv de ønsker ikke og blandet seg inn i denne saken . men de hadde også hørt om denne kaiser saken ang det samme som gammle ordførern hadde sakt i et brev .

 

De behøver ikke blande seg i noe som helst, bare avgi DNA-test. Har du spurt begge pent om de kunne være så greie å gjøre det? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har DNA som er lik preusser slekten . men deter ikke mere og si om dette akurat nå

 

 

jeg tror at jeg har ringt de ned så mulig de er drita lei meg hehe , men jeg har virkelig jobbet med dette :)

 

Men som saken ligger an nå fra proffe Gena selskap så er vi mest sansynlig i slekt med preusser slekten , det er alt vi har fått til nå . Arkive for alt sendt senere håper dere kan vente . litt synd at det ligger så mye drit om oss på alle disse forumene alt fra Royal forum og til hele Google . mange av dere her inne har jeg jobbet sammen med i lang tid og dere er faglig flinke men så har vi disse som bare ønsker og drite meg og min familie helt ut synd . men jeg ser hvem som er proffe her :)

 

Eventuell utdriting har dere nok stått for helt selv gjennom å gi dere selv de mest grandiose titler og i grunnen gjennom hele dette foretagendet. Det er jo noe parodisk ved hvordan dere har jobbet systematisk for å skaffe dere venner på Facebook bare på grunnlag av hvilke grandiose titler de har (som nok uansett er falske i de fleste tilfeller).

 

Det som er fakta er at:

 

1) Dere har begynt å bruke navnet "von Hohenzollern" uten å ha noen dokumentert forbindelse til denne slekten.

 

2) En rekke av dere har titulert dere som "Royal Highness", "Prince", "Lady" og lignende.

 

3) Dere laget en egen hjemmeside for "The Norwegian House of Hohenzollern"

 

4) Selv om dere skulle vært etterkommere av keiser Vilhelm II (villt usannsynlig), så ville dere jo ikke hatt noen titler av den grunn. Kongelige titler arves bare av ektefødte og dynastiske barn.

 

5) Dere har lagt frem et dokument angivelig undertegnet og skrevet av Juan Carlos, som beviselig er en (dårlig og åpenbar) forfalskning med henvisning til bl.a. ikke eksisterende personer og et ellers usannsynlig innhold. Brev- og signaturforfalskning er straffbart. I lys av den tidligere forfalskningen, så blir det jo nærmest umulig å feste lit til noe annet dere kommer med av påståtte beviser i form av dokumenter og lignende.

 

6) De fleste mennesker i Europa er i slekt og vi skal ikke så veldig langt tilbake. At man er i slekt på en dna-test betyr ikke at det er særlig sannsynlig å være etterkommer etter keiser Vilhelm.

 

7) Den ekte Hohenzollernfamilien vil nok sette liten pris på at navnet deres misbrukes av en familie Fosse fra Bergen, men samtidig skjønner alle at det er totalt useriøst.

 

Personlig har jeg ytterst liten tro på at noe medlem av Hohenzollernfamilien vil stille seg til disposisjon for å bli testet for dere. Dere sier dere har betalt noen for å drive "slektsforskning" for dere. Det virker sannsynlig at denne "noen" er den som produserte det falske Juan Carlos-brevet. I lys av det virker det sannsynlig at vi har å gjøre med et av disse svindelnettstedene som selger deg hva det skal være; "vil du ha dokumenter på at du er Napoleons sønnesønn, vi fikser biffen!"

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Peter . først vil jeg si til deg at DNA er klare bevis på denne saken ok , nr 2 jeg har aldrig titulert meg Royal Highness der for grensen gå . dna testene vi har er vist tatt av preusser slekten , om Juan Carlos-brevet er falskt kan ikke jeg svare deg på det må du høre med øyvind om, Da jeg ikke har noe kjennskap til hvor dette brevet kommer i fra . om du ikke tror på denne saken trenger du ikke bry deg heller , vi prøver og finne ut av denne saken sammen med noen meget dyktige fag folk , og andre her på arkivet , god natt peter .

 

Hvem i all verden er Peter?

 

Og nei, det eneste som er bevist (og det grundig), er at dere ikke er etterkommere av keiser Vilhelm, og at de bevisene dere har lagt frem tidligere er ren svindel, enten de nå er laget av dere eller av disse "meget dyktige fag folk" som dere hele tiden hinter om men ikke vil si hvem er.

 

We are pleased to announce the New Grand Master for Norway - H.E. (His Excellency) Øyvind Fosse von Hohenzollern

 

From this day forward, Brother Oyvind is assuming the position of Country Grand Master for Norway and will also take a seat in International Council as International Council Commander.

 

We welcome our new Brother and we looking forward to work with him for the good of the Order and for the betterment of humanity.

 

http://imperialorder...ews/news-2.html

 

Dette er på et seriøsitetsnivå som får de notoriske sjarlatanene Hans Baron Friherre Anckarstjerna, Lord Newton (aka Dr. Sigurd Edmond Røkke-Johnsen) og Baron Erik Løvenbalk Ribsskog (aka Baron Adeler) til å virke seriøse -- de har tross alt nøyd seg med titler et stykke under Grand Prince av Hohenzollern.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er sikker at det er mange her som ønsker , tror eller håper på at vi tar feil.

 

Samtidig så er jeg sikker på at de fleste av dere er seriøse.

Er det noen av dere som kjenner denne personen som skriver her som Bjørn Eriksen Stockholm,som roser dene Victoria Petersen sine innlegg opp i skyene? "Hun,han" som har spredd ut all gjødsel de kan finne på alt som er av sider ? Som også har presentert seg for endel av mine slektninger som Susanne Von Hohenzollern og Boris Sergei Von Hohenzollern og eventuelt flere fake adresser, noe som vi arbeider med i disse timer å finne ut.

 

Dere må gjerne trykke liker på det de skriver, men still dere også det seriøse spørsmålet? hva er motivet?Hvem skriver de for? Ikke minst hvem betaler de.

 

Igjen hvorfor i svarte har huset ikke imøtegått vårt DNA.? Ja vi har også venner i ytterkant av familien som hjelper oss. Men dessverre få vil frem i lyset.

Så det at enkelte av våre trofaste kommentatorer og kritikere ikke tror på oss har jeg ingen problem med. Men før domfellelsen anbefaler jeg dere på det sterkeste å avvente de offisielle resultater, vi har nå som nevnt saken i seriøse hender. og tilbyr Yngve Nedrebø navn på selskap. Årsaken må nå være åpenbar for alle

 

Med vennlig hilsen

Øyvind

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er sikker at det er mange her som ønsker , tror eller håper på at vi tar feil.

 

Samtidig så er jeg sikker på at de fleste av dere er seriøse.

Er det noen av dere som kjenner denne personen som skriver her som Bjørn Eriksen Stockholm,som roser dene Victoria Petersen sine innlegg opp i skyene? "Hun,han" som har spredd ut all gjødsel de kan finne på alt som er av sider ? Som også har presentert seg for endel av mine slektninger som Susanne Von Hohenzollern og Boris Sergei Von Hohenzollern og eventuelt flere fake adresser, noe som vi arbeider med i disse timer å finne ut.

 

Dere må gjerne trykke liker på det de skriver, men still dere også det seriøse spørsmålet? hva er motivet?Hvem skriver de for? Ikke minst hvem betaler de.

 

Det var ikke min mening å skjule mine oppdragsgivere. Jeg jobber for Sionordenen, og indirekte for Vatikanet, med å avsløre bløffmakeri i konge-slektsforskning, særlig i Norge. Dette får jeg store penger for. Men dette visste du selvfølgelig i din rolle som stormester og eksellense i Imperial Order of Truth.

 

Susanne Von Hohenzollern og Boris Sergei Von Hohenzollern har jeg aldri hørt om, så jeg aner virkelig ikke hva du prater om eller hur!? Et nytt påfunn fra Fosse-"Hohenzollern"? Victoria Petersen vet jeg derimot godt hvem er og har da også korrespondert med flere ganger.

 

Men det kommer jo ikke som noen overraskelse at dere i stedet for å komme med saklige argumenter for hvorfor dere kaller dere Hohenzollern +++ skyter på enhver som kritiserer dere.

 

Igjen hvorfor i svarte har huset ikke imøtegått vårt DNA.?

 

Fordi europeiske kongelige ikke gidder å bruke tid på obskure svindlere som påberoper seg kongelig status på Facebooksider og nettfora, fordi det går en drøss på dusinet av dem. Det finnes tusenvis eller mer av påståtte kongelige som har laget seg nettsider, Facebookprofiler og whatnot.

 

Ja vi har også venner i ytterkant av familien som hjelper oss. Men dessverre få vil frem i lyset.

 

Trolig fordi de ikke finnes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et lite à propos til denne diskusjonen. Det er vanskelig å la være å tenke på denne seremonien når man følger Fosse-"Hohenzollernes" eskapader (må ses i sin helhet):

 

[media=]

[/media]

 

Det dreier seg selvsagt her om en falsk "Malteserorden", nærmere bestemt 12B (grunnlagt av Joe Anton Walter i 1988) omtalt her http://www.chivalric...ed/selfsty2.htm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kommer i løpet av dagen tilbake med klare tilsvar på Stockholm's påstander. Men først har jeg noe mer presserende å gjøre. Ta meg av min kjære mor som ligger ny operert for kreft på St Olav i Trondheim.

 

Men Stockholm påstår at han jobber for Sion ordenen , da bør han også vite at det heter OSJ Malta.

Forøvrig er jeg ikke Stormester i Imperial order of Truth.

 

Men her er info om Sion: Denne personen har nok lest Da Vinci koden, eller sett filmen.

 

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

 

Sionordenen (Prieuré de Sion) skal være en hemmelig orden hvis fremste oppgave er å bevare hemmeligheten om en blodlinje som utpeker Merovingerene som etterkommere av Jesus Kristus og Maria Magdalena. Det har imidlertid blitt fastslått at organisasjonen er en forfalskning iscenesatt av franskmannen Pierre Plantard (1920 – 2000) i et forsøk på å utpeke seg selv som rettmessig arvtager til Frankrikes trone.

 

Påstandene om ordenens lange historie har vakt fornyet interesse etter at de ble gjentatt i Dan Browns roman Da Vinci-koden.

 

Det har vært prediket at vi skal være ærlig her på forumet. Så jeg oppfordrer igjen Stockholm og hans kumphaner igjen. Hvem jobber dere for.?

Hvis svaret er det jeg tror , så bør dere som har fulgt oss gjennom denne reisen. Selv om dere både tviler på oss eller ikke tror at vi kan være det vi mener å være. så tok saken en helt ny vending med Stockholms inntreden og hans kamphøne Victoria ( som vi nå kommer til å imøtegå) .

Han innrømmer åpent at han er betalt for å knuse oss, samt finne ut hvilke byrå som arbeider for oss.

HVORFOR ?

 

Det vi har fortalt her på arkivet er egentlig veldig enkelt, det er vår familiehistorie.

Jeg skulle med hånden på hjertet ønsket at vi ikke hadde den.

 

Takk

 

Øyvind

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er sikker at det er mange her som ønsker , tror eller håper på at vi tar feil.

 

Det tror jeg ikke mange ønsker, men alt dere har lagt frem (eller ikke lagt frem - eller ikke besvart) hittil tyder jo på at dere tar feil. I beste fall...

 

Igjen hvorfor i svarte har huset ikke imøtegått vårt DNA.? Ja vi har også venner i ytterkant av familien som hjelper oss. Men dessverre få vil frem i lyset.

Så det at enkelte av våre trofaste kommentatorer og kritikere ikke tror på oss har jeg ingen problem med. Men før domfellelsen anbefaler jeg dere på det sterkeste å avvente de offisielle resultater, vi har nå som nevnt saken i seriøse hender. og tilbyr Yngve Nedrebø navn på selskap. Årsaken må nå være åpenbar for alle

 

Hvorfor skulle "huset" bidra i denne debatten i det hele tatt?

 

Dere har selv startet denne diskusjonen. Allerede første dagen fikk dere vite hva kravene til bevis ville være, det har ikke skjedd så mye fra deres side siden den gang som hjelper deres sak. Mer enn 3 måneder har gått. Dere har konsekvent nektet å besvare kritiske spørsmål, og dere har ikke virket så ivrige på å få testet de eneste som kan "hjelpe" dere i denne saken. Det er nemlig ikke perifere personer i keiser-slekten, men personer fra mannslinjen i Fosse-slekten.

 

Dere kommer ikke med noen opplysninger om deres "seriøse hjelpere", de har jo åpenbart ikke vært så seriøse tidligere. I så fall hadde dere ikke havnet opp i denne situasjonen. Da er det ikke så merkelig at det etterlyses mer konkret informasjon her.

 

I følge tidligere opplysninger dere har lagt ut, er det nevnte slektskapet med keiseren umulig. Se bl.a. Y-Dna lagt ut i #576. Det har utallige ganger vært etterlyst mer opplysninger om de testede (?) personer, løfter om dette har vært gitt, men igjen bare snakket vekk. Lite troverdig, som alt annet dere har lagt ut i denne tråden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et lite à propos til denne diskusjonen. Det er vanskelig å la være å tenke på denne seremonien når man følger Fosse-"Hohenzollernes" eskapader (må ses i sin helhet):

 

[media=]

[/media]

 

Det dreier seg selvsagt her om en falsk "Malteserorden", nærmere bestemt 12B (grunnlagt av Joe Anton Walter i 1988) omtalt her http://www.chivalric...ed/selfsty2.htm

 

Beklager å måtte skuffe deg igjen Stockholm , det er mulig at denne ordenen du viste til her ikke er godkjent. Men det er ikke den jeg er Knight of Justice i. Så feil kan du ta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

 

Det tror jeg ikke mange ønsker, men alt dere har lagt frem (eller ikke lagt frem - eller ikke besvart) hittil tyder jo på at dere tar feil. I beste fall...

 

 

 

Hvorfor skulle "huset" bidra i denne debatten i det hele tatt?

 

Dere har selv startet denne diskusjonen. Allerede første dagen fikk dere vite hva kravene til bevis ville være, det har ikke skjedd så mye fra deres side siden den gang som hjelper deres sak. Mer enn 3 måneder har gått. Dere har konsekvent nektet å besvare kritiske spørsmål, og dere har ikke virket så ivrige på å få testet de eneste som kan "hjelpe" dere i denne saken. Det er nemlig ikke perifere personer i keiser-slekten, men personer fra mannslinjen i Fosse-slekten.

 

Dere kommer ikke med noen opplysninger om deres "seriøse hjelpere", de har jo åpenbart ikke vært så seriøse tidligere. I så fall hadde dere ikke havnet opp i denne situasjonen. Da er det ikke så merkelig at det etterlyses mer konkret informasjon her.

 

I følge tidligere opplysninger dere har lagt ut, er det nevnte slektskapet med keiseren umulig. Se bl.a. Y-Dna lagt ut i #576. Det har utallige ganger vært etterlyst mer opplysninger om de testede (?) personer, løfter om dette har vært gitt, men igjen bare snakket vekk. Lite troverdig, som alt annet dere har lagt ut i denne tråden.

 

Jeg er ikke mer glad for at dette har tatt tid enn du er, jeg for min del skulle ønske at denne saken var ferdig behandlet. ja vi kan stille STORE spørsmål om våre tidligere hjelpere. Det er helt på det rene.

Og der legger jeg meg flat , for hadde vi ikke trodd på de, så hadde saken vært helt annerledes . Vi hadde heller ikke tatt navnet Hohenzollern før grundigere undersøkelser. Vi ble nok litt blendet av solen .

 

Men de som hjelper oss nå er ett byrå vi har leid inn for å BEVISE om vi er det som familiehistorien påstår.

Og de er seriøse , men navnet kan vi ikke flagge her, ja dette tok tid. Preliminært har vi noen DNA som sender oss inn i Preussen slekten,men ikke bevis. Indisier er det nok av i denne suppen av en sak.

Så det holder ikke. Her må det bevises, omsider har vi fått en mulig motpart vi kan teste i mot.

De sier 4-8 uker.

 

Håper dette var svar nok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men Stockholm påstår at han jobber for Sion ordenen , da bør han også vite at det heter OSJ Malta.

Forøvrig er jeg ikke Stormester i Imperial order of Truth.

 

Det har vært prediket at vi skal være ærlig her på forumet. Så jeg oppfordrer igjen Stockholm og hans kumphaner igjen. Hvem jobber dere for.?

Hvis svaret er det jeg tror , så bør dere som har fulgt oss gjennom denne reisen. Selv om dere både tviler på oss eller ikke tror at vi kan være det vi mener å være. så tok saken en helt ny vending med Stockholms inntreden og hans kamphøne Victoria ( som vi nå kommer til å imøtegå) .

Han innrømmer åpent at han er betalt for å knuse oss, samt finne ut hvilke byrå som arbeider for oss.

HVORFOR ?

 

Jeg skjønner at ironi ikke biter på deg. Det finnes selvsagt ingenting som heter Sionordenen, ikke får jeg betalt av noen for å diskutere Fosse-"Hohenzollern" og Stockholm er til orientering en by i Sverige (navnet Bjørn Eriksen var opptatt som visningsnavn).

 

Beklager å måtte skuffe deg igjen Stockholm , det er mulig at denne ordenen du viste til her ikke er godkjent. Men det er ikke den jeg er Knight of Justice i. Så feil kan du ta.

 

Nå visste ikke jeg at du var "Knight of Justice" i en falsk ridderorden i det hele tatt, men det overrasker meg ikke.

 

Men de som hjelper oss nå er ett byrå vi har leid inn for å BEVISE om vi er det som familiehistorien påstår.

 

Jada, en av disse useriøse bisnissene i Romania som selger deg papirer på hva det skal være. Hvis utgangspunktet er at dere vil ha "bevis" på at dere er medlemmer av familien Hohenzollern, så fikser de sikkert den biffen. F.eks. ved å mekke det falske brevet fra Juan Carlos. Mon tro hva de finner på neste gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

 

Jeg skjønner at ironi ikke biter på deg. Det finnes selvsagt ingenting som heter Sionordenen, ikke får jeg betalt av noen for å diskutere Fosse-"Hohenzollern" og Stockholm er til orientering en by i Sverige (navnet Bjørn Eriksen var opptatt som visningsnavn).

 

Tror ikke du skal eller bør diskutere geografikunnskaper med meg, akkurat der vil du tape.

Nå heter det seg slik at folk som debatterer her skal fremstå med sitt riktige navn.

 

Nå visste ikke jeg at du var "Knight of Justice" i en falsk ridderorden i det hele tatt, men det overrasker meg ikke.

 

Du gjentar at OSJ Malta er en falsk organisasjon, siden jeg har vært der så vet jeg også hvor jeg har vært jeg tviler på at en falsk organisasjon hadde fått ha sine festivitas i det Offesielle OSJ Bygget i regjeringskvartalet i Valetta. Så i all anstendighet så hold deg til realiteter.

PS , den organisasjonen du viste til kjenner ikke jeg til.

 

 

Jada, en av disse useriøse bisnissene i Romania som selger deg papirer på hva det skal være. Hvis utgangspunktet er at dere vil ha "bevis" på at dere er medlemmer av familien Hohenzollern, så fikser de sikkert den biffen. F.eks. ved å mekke det falske brevet fra Juan Carlos. Mon tro hva de finner på neste gang.

Jeg vet du higer etter å Fa svar. Sannheten er at vi bruker ett av Verdens mest anerkjente genetisk institutt i privat eie. Nifsere enn det er det ikke. .

Så for å avslutte denne seksjonen: Vi har ikke leid noen til å mekke dette brevet fra Rey Juan Carlos I.

Vi har aldri i denne sak blitt spurt etter en krone.

Når denne sak ble startet så ble henvendelsene gjort offiesielt til Prins Georg Friedrich.

Dette har vi lagt frem journalen for til noen som anså det som nødvendig en seriøs Journalist.

 

Håper dette var svar nok , nb jeg skriver ikke til deg Stocholm,men svarer seriøst på spørsmålene dine slik at seriøse mennesker her på forumet får svar.

Når jeg får tid senere så skal jeg ta for meg vær enkel påstand du har kommet med.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

vi har DNA som er lik preusser slekten . men deter ikke mere og si om dette akurat nå

 

 

jeg tror at jeg har ringt de ned så mulig de er drita lei meg hehe , men jeg har virkelig jobbet med dette :)

 

Men som saken ligger an nå fra proffe Gena selskap så er vi mest sansynlig i slekt med preusser slekten , det er alt vi har fått til nå . Arkive for alt sendt senere håper dere kan vente . litt synd at det ligger så mye drit om oss på alle disse forumene alt fra Royal forum og til hele Google . mange av dere her inne har jeg jobbet sammen med i lang tid og dere er faglig flinke men så har vi disse som bare ønsker og drite meg og min familie helt ut synd . men jeg ser hvem som er proffe her :)

 

Er det sant at du har ringt A og K Fosse ned? Svar ja eller nei! Hvis ja, hva svarte de på spørsmålet om å la seg teste?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sannheten er at vi bruker ett av Verdens mest anerkjente genetisk institutt i privat eie. Nifsere enn det er det ikke. .

Så for å avslutte denne seksjonen: Vi har ikke leid noen til å mekke dette brevet fra Rey Juan Carlos I.

Vi har aldri i denne sak blitt spurt etter en krone.

 

Så hvem har laget det falske brevet? Hvorfor nekter dere å fortelle det?

 

Du innrømmer over å være med i en rekke "jukse-ridderordener", bl.a. en falsk "Malteserorden" ("OSJ Malta", som er ren svindel og ikke har noe med den ekte Malteserordenen å gjøre). Er det de som har laget brevet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

is

jeg ser at enkelte har svertet min familie så mye at jeg ikke kommer til og svare mere for meg ang denne saken . Noen av dere her har også laget en egen side på fb som dreier seg om og knuse oss som familie . Jeg sier bare at vi vet hvem som står bak dette nå og disse personen kommer til og bli kontaktet for og Ærekrenket min av døde bestefar og ikke minst hele slekten min . denne sakener blitt så alvårlig for min familie at det for være grenser på hva vi skal tåle . Som mange av dere vet dride denne saken seg om våres historige som også går igjen på fosse den dag i dag , alle disse beskylningene dere har kommet med oss som familie taler for seg selv , Dere kun et ønske med og sverte min slekt ikke noe annet en det . Jeg står for det som min bestefar har sakt hele sitt liv at kaisern er faren hannes og at han kom til fosse da han var liten gutt , på fosse sammen med den eldre-ordførern les brevet og en knut fosse F 1896 med flere andre har også bekrftet denne saken . Vi står på vårt Wilhelm II er våres oldefar .. ferdig med denne saken . vi har nok DNA bevis til og si det sån . jeg kommer ikke til og svare på noe her inne før dere sletter alt på Wikipedia og google om oss . ellers får dere aldrig svare fra oss på den siste lille bitten vi har igjen .. så kos dere .

 

Dine stadige trusler hjelper ikke saken deres. Tvert imot. Hvis dere ønsker å bli tatt seriøst, er det bedre å slutte med alle bortforklaringer, løgner og usakligheter - og heller samarbeide med å legge frem fakta og resultater. Dere er selv skyld i alle de problemene dere måtte ha kommet opp i nå pga. deres egen oppførsel, og sitatet her er et godt eksempel på nettopp det. Det finnes mengder av eksempler på dårlig oppførsel fra deres side i denne tråden, dette er bare ett av dem. All denne praten om hva slags motiver folk måtte ha for å være uenig med dere er også problematisk. Det å få vite sannheten er for de fleste her et godt nok (og det eneste!) motiv, ikke tillegg folk uærlige eller ondsinnede hensikter!

 

Når bevisene du hevder å ha, blir lagt ut her, så får jo alle vite sannheten? Jeg kan ikke begripe hvorfor dere ikke gjør det, når dere hevder å ha bevis.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg ser at enkelte har svertet min familie så mye at jeg ikke kommer til og svare mere for meg ang denne saken . Noen av dere her har også laget en egen side på fb som dreier seg om og knuse oss som familie . Jeg sier bare at vi vet hvem som står bak dette nå og disse personen kommer til og bli kontaktet for og Ærekrenket min av døde bestefar og ikke minst hele slekten min . denne sakener blitt så alvårlig for min familie at det for være grenser på hva vi skal tåle . Som mange av dere vet dride denne saken seg om våres historige som også går igjen på fosse den dag i dag , alle disse beskylningene dere har kommet med oss som familie taler for seg selv , Dere kun ett ønske med og sverte min slekt ikke noe annet en det . Jeg står for det som min bestefar har sakt hele sitt liv at kaisern er faren hannes og at han kom til fosse da han var liten gutt , på fosse sammen med den eldre-ordførern les brevet og en knut fosse F 1896 med flere andre har også bekrftet denne saken . Vi står på vårt Wilhelm II er våres oldefar .. ferdig med denne saken . vi har nok DNA bevis til og si det sån . jeg kommer ikke til og svare på noe her inne før dere sletter alt på Wikipedia og google om oss . ellers får dere aldrig svare fra oss på den siste lille bitten vi har igjen .. så kos dere .

 

Hvor ble det av løftet om å ta innover seg bevisene her i tråden for at dere IKKE er etterkommere av noen keiser og slutte å kalle dere "Hohenzollern"? Du vet, "rydde opp", som dere kalte det. Eller var det aldri planen likevel?

 

Drapstrusler, bølling og stadige personangrep og konspirasjonsteorier viser i grunnen bare at dere har tapt og nå innser at ingen vil ta denne fantasien deres seriøst.

 

Hvis dere påstår offentlig å tilhøre kongehuset Hohenzollern (til tross for total mangel på bevis og beviser for det motsatte), være oldebarn av keiser Vilhelm II, bruker navnet "von Hohenzollern" og kaller dere prinser, kongelige høyheter og "lady", så oppsøker dere offentligheten og kan ikke forvente annet enn at dere blir motsagt i mer seriøse publikasjoner. Det er nemlig veldig mange mennesker som er interessert i og har oversikt over og kunnskap om kongefamiliers genealogi, og som passer på å skille de ekte fra de falske. Jeg kan ikke se at Wikipedia skriver noe om Fosse-Hohenzollern-bløffen, men jeg er sikker på at det vil stå noe om det før eller siden i artikler av typen False titles of nobility om dere fortsetter slik.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

 

Så hvem har laget det falske brevet? Hvorfor nekter dere å fortelle det?

 

Du innrømmer over å være med i en rekke "jukse-ridderordener", bl.a. en falsk "Malteserorden" ("OSJ Malta", som er ren svindel og ikke har noe med den ekte Malteserordenen å gjøre). Er det de som har laget brevet?

Jeg ser at du fortsetter og kalle det en jukse orden, så det for stå for din regning.

Jeg har redegjort for prins Georg Friedrich i desember 2012 , hvor brevet kommer ifra.

Samt de som trenger å vite det.

La meg gjøre det klinkende klart dette har ikke vært noe bestillingsverk fra vår side.

Men brevet og møtet vi hadde med de i Spania, var selvsagt hovedårsaken til at vi dessverre ikke gikk dypere ned i saken på davernende tidspunkt .

Så en kan si enkelt at navnegodkjenningen ,brevet og den info vi hadde er årsaken til at vi ikke gjorde noe mer. Så en kan si at det er, derfor vi sitter her eksponert som en gjeng tusser.

 

Så kan du selv lure på hvorfor vi gikk inn på arkivet, vi ville finne sannheten.

 

Til slutt så kan du slutte med å påstå at jeg har kalt meg Prins , høyet eller hva pokker du påstår.

 

Jeg har aldri kalt meg det, hva andre har gjort kan ikke jeg noe for. Jeg har fjernet mye av det allerede.

 

Svar med konkrete bevis får vi innen 4 -8. Uker. Da er saken over for min del.

Som du rett påstår så må vi bevise at vi er i linje med Keiser Willhelm II , alt annet vil dere uansett prøve å bortforklare som ubetydelig.

Som at vi er famile med Von Hessenstein og andre Preussiske familier.

 

Så enten får vi klare å bevise eller sannsynliggjøre at vi er i familie med Keiseren , eller så er alt arbeid bortkastet.

Men fra Nordhordaland og Sogn er vi ikke fra. kos dere.

 

Håper dette var svar på det meste, noe mer har jeg ikke å tilføre.

 

Setter pris på at dette blir respektert, jeg sitte utenfor overvåkningen på St. Olav og har noe av det kjæreste jeg har som kjemper for livet der, samt en far på vei i ambulanse til sykehuset i Ålesund.

 

Så jeg vil sette pris på litt fred og ro.

På forhånd takk.

Mvh

Øyvind

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ser at du fortsetter og kalle det en jukse orden, så det for stå for din regning.

Jeg har redegjort for prins Georg Friedrich i desember 2012 , hvor brevet kommer ifra.

Samt de som trenger å vite det.

La meg gjøre det klinkende klart dette har ikke vært noe bestillingsverk fra vår side.

 

"OSJ Malta" (www.osjmalta.org) er en hoax, og en av et utall falske "malteserordener" grunnlagt på bl.a. 1970-, 80- og 90-tallet av diverse amerikanere og andre individer. Det finnes bare én ekte malteserorden (http://en.wikipedia...._Order_of_Malta ) og den tar bare opp katolske medlemmer. Kongefamilien i Preussen var/er ikke katolsk. Ikke utnevner de uten videre ukjente folk fra Norge til "riddere" heller.

 

Hvorfor forteller dere ikke hvordan det falske brevet fra Juan Carlos kom i stand og hvem som laget det?

 

NB: Innlegget jeg svarte på er siden blitt endret. Det opprinnelige innlegget er sitert i sin helhet her. Jeg legger også merke til at Jan Harald Fosse nå har endret profilbildet til Hohenzollern-familiens våpen med kongekrone.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Yngve Nedrebø locked this emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.