Gå til innhold
Arkivverket
Basileios

Register over tvangsevakuerte fra Finnmark

Recommended Posts

Basileios

Finnes det et tilgjengelig arkiv for tvangsevakuerte fra Finnmark under andre verdenskrig. Er det i så fall mulig å søke på personnavn og/eller stedsnavn (hjemsted og evakueringssted) for å finne slike opplysninger?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Roar Johnsen

Før du deltar i debattene, må du kjenne til personvernerklæringen for Arkivverket, og spesielt det som går på detakelse i debattforane:

"Dersom du ønsker å delta i debatter på digitalarkivet.no, må du gi opplysninger om deg selv slik at de som er ansvarlige for tjenesten, kan se hvem du er. Navnet ditt blir også offentliggjort sammen med debattinlegget. Vi gjør oppmerksom på at dette kan føre til at søk på internett kan gi treff på navnet ditt også her. Det er ikke satt noen grense for hvor lenge debattinnleggene vil bli liggende tilgjengelige."

 

Ordensregler for debattforaene

  • Du må registrere deg før du deltar i diskusjonene. Oppgi fullt navn og korrekt e-postadresse og bruk fullt navn som visningsnavn. Husk å oppdatere e-postadressen hvis du skifter adresse.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.