Gå til innhold
Arkivverket

Dødsmelding/skifte Elverum/sørskogbygda 1965, Ole Venø.


Rune Thorstensen
 Del

Recommended Posts

I Dis Norges gravminner finner jeg en Ole Venø gravlagt 18.08.1965 i Sørskogbygda, Elverum. Han døde 11.08.1965 på Sætre Pleiehjem i Sørskogbygda.

 

Dødsannonse i Østlendingen 16.8.1965:

 

"Herved bekjentgjøres at Ole Venø døde i dag, 83 år gammel. Elverum/Jessheim, 11/8 1965. Grethe Lange. Begravelsen foregår ved Sørskogbygda kirke onsdag den 18. august kl. 13. Samling på Sætre pleiehjem kl. 12. Alle som vil følge ham til graven er hjertelig velkommen."

 

 

Jeg skulle gjerne fått bekreftet/avkreftet om denne Ole Venø kan være identisk med Ole Andreas Konradsen Venø, som ble født på Venø i Selje, Nordfjord 10.02.1882 som sønn av Konrad Konradsen og Marie Oline Andreasdtr. Venø.

 

Hvem er evt. nevnt i dødsmeldingen etter ham.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sør-Østerdal sorenskriverembete, dødsfallsmeldinger eske 31 (1965-1966) for Elverum, opplyser at Ole Venø, f. 04.02.1882 i Haugesund, enkemann, døde 11.08.1965. "Etterlater seg intet".

Det vil si at det ikke har vært noe skifte etter ham, og ingen navn på evt. pårørende er ellers nevnt i denne dødsfallsmeldingen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjertelig takk for svar med positivt innhold, Da var nok dette "min" mann. Opplysningen om at han var født i Haugesund er nok derimot ikke riktig. Han bodde i Haugesund mellom 1910 og 1935 men var født på Drage i Selje, Sogn og Fjordane men vokste opp på Venøen/Venøy. De fleste i familien tok navnet Venø.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.