Gå til innhold
Arkivverket

Erik Granerud/Josefine Laura Jaasund


jan einar holsen
 Del

Recommended Posts

Erik Granerud, gift med Gønnes var skredder i Stangeveien 256. En datter av disse, Josefine Laura f. 1887 reiste ut til Kina som misjonær for Det Norske misjonselskap, sammen med sin mann Mikael Jaasund i 1917 og var der i ca. 10 år. Mikael Jaasund er gravlagt på Eiganes i Stravanger. De 3 andre på Kirkegården her på Hamar, felt 30, rekke 5, grav 28. Graven kan være slettet i 2009. Finnes der mer arkivalier om disse en kirkebøkene og folketellingene? Med hilsen Jan Einar Holsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan finnes opplysninger i andre offentlige kilder enn de som nevnes, men dette er avhengig av hvilken kontakt den enkelte har hatt med forvaltningen. Arkivverket oppbevarer bl.a. materiale fra alle statlige etater, f.eks. politidistrikter og tingretter. I forbindelse med dødsfall kan det finnes opplysninger i meldingene som ligger i sorenskriverarkivene (tingrettsarkivene). Det må gjøres en henvendelse til Statsarkivet i Hamar for å få undersøkt om dette er tilfellet når det gjelder disse tre aktuelle personene. Statsarkivet i Hamar har ikke arkiver etter Det Norske Misjonsselskap.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.