Gå til innhold
Arkivverket
Iners

Noen som vet noe om Øvre Kaffe?

Recommended Posts

Iners

Min farfar var Grosserer, og Drev firmaet, Øvre Kaffe. Siden farfar var død og firmaet var nedlagt lenge før jeg ble født, er jeg veldig nysgjerrig på dette. Jeg driver og forsker på slekta til farfar, så slik informasjon er selvfølgelig veldig nyttig for meg. ^_^

Krysser fingrene og håper noen har noe å fortelle meg!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Elin Jacobsen

Opplysning om opprettelse og nedleggelse av firma kan du finne i firma- / handelsregistrene i byfogd- og sorenskriverarkivene. Disse oppbevares i Statsarkivene, de er ikke digitalisert. En kan av og til finne reklameavertissement i gamle aviser. Opplysninger om selve driften av et firma, må vanligvis søkes i firmaets eget arkiv. Firmaarkiv er privatarkiv, og de har ingen avleveringsplikt til Arkivverket. Vi tar likevel imot privatarkiv som eierne ønsker å avlevere hit, og Statsarkivet i Trondheim har ca. 1000 privatarkiv, men Øvre kaffe er dessverre ikke blant dem.

 

Med vennlig hilsen

Elin Jacobsen

Statsarkivet i Trondheim

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.