Gå til innhold
Arkivverket

Ang. spørsmål om Ingrid Bothner fra 2009


Camilla Bolling Muir
 Del

Recommended Posts

Kom ved en tilfeldighet over en diskusjonstråd fra noen år tilbake om Ingrid Bothner: http://forum.arkivverket.no/topic/153788-68426-skuspillerinne-ingrid-bothner-1919-2001/

Hun var i en periode gift med Jens Bolling, som var bror til min morfar. Har akkurat rettet opp noen feil jeg fant om Jens' familieforhold i en wikipedia-artikkel (skulle være rett nå: http://no.wikipedia.org/wiki/Jens_Bolling ) og disse opplysningene kan kanskje også gi svar på noen av spørsmålene som ble reist i diskusjonstråden om hvorvidt Ingrid Bothner hadde barn. Jeg har ellers forhørt meg med min mormor som forteller at etter ekteskapet med Jens var Ingrid gift med litteraturprofessor Kåre Langvik-Johannessen og bodde noen år med ham på Bislet i Oslo. Etter skilsmissen flyttet hun til Sveits hvor hun såvidt vites bodde resten av sitt liv. Mormor mener bestemt at Ingrid Bothner aldri tjente til livets oppholds som skuespillerinne. Søsteren til Ingrid, Randi, var gift med billedhugger Arnold Haukeland. Håper disse opplysningene kunne hjelpe til med oppklaring for noen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
  • 9 måneder senere...

Ingrid Bothner Wielandt født 28.12.19 - . Gift med Jens Bolling. Ekteskapet oppløst 43. 2 barn.  Bor nå i Sveits. Arbeidet som skuespiller og var med i Studioteateret og Riksteateret. Var også med i gategutter.

NB: Opplysninger under diskusjon i 2009 er feilaktig. Kun bilder fra gategutter er riktig. Kvinnen opplyst som Ingrid Bothnen f. 2013 - 2001 er en annen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.