Gå til innhold
Arkivverket

Emigrantlister Oslo


Geir Arne Myhrstuen
 Del

Recommended Posts

  • Emigranter fra 1867-1930, gammel

206515 Oslo 1909 22.04.1909 23.04.1909 Ingvar Alfred Petters. Nordby m ug handelsbetj. 03.06.88 Jevnaker Minnesota bedre fortj. 244 Kjerschow Hellig Olav

 

Søkte etter Ingvar i det nye søkeprogrammet og der er det en del mangler, bl.a. Reisemål som skulle vært Minnesota, og dag eller det samme som ekspedisjonsdato: 22/4 1909, er dette ting som ikke kommer med i det nye søkesystemet er dette et verdiløst produkt, da kan ikke de gamle søkemediene fjernes for det er mer kildematriale der enn i det nye systemet. Ellers er det jo mye vanskligere å få treff på søk i det nye søkesystemet enn det gamle søkesystemet, mye mere jobb og bla gjennom treffene.

 

 

Emigranter over Oslo 1867-1930

 

 

 

 

 

Ingvar Alfred Petters. Nordby

 

 

 

 

Nyttig tips!

 

Klikk på de blå lenkene i venstre kolonne for å se alle detaljer om en person, en leilighet, et bosted eller en tellingskrets.

 

 

 

 

Skriv utMerknad/korrektur (0)Nytt søk

‌ Fornavn: Ingvar Alfred Etternavn: Petters. Nordby Kjønn: m Fødselsdato (mm-dd): Fødselsår: 03.06.88 Alder: Fødested: Bosted: Jevnaker Stilling/stand: ug handelsbetj. Familiestilling: Utreisedato: 1909-23.04.1909 Utreisehavn: Oslo Reisemål: (mangler) Ankomstdato: Skip: Hellig Olav Linje: Agent: Kjerschow Årsak: bedre fortj. Nytt yrke: Ekspedert dato: (mangler) Fraktkostnad: 244 Har med penger?: Har billett?: Har pass?: Reiser med familie?: Herred: Fogderi: Merknader:

 

Mvh

 

Geir Arne

Endret av Geir Arne Myhrstuen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja vi er blitt oppmerksom på at noe data bl.a. fra Oslo-emigrantene, ikke er kommet med under overføringen. Vi arbeider med å finne ut hvor manglene er og for hvilke filer så skal vi få dem inn på nytt igjen. Det er ikke meningen at noe skal forsvinne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.