Gå til innhold
Arkivverket
Arnfrid Dommersnæs Mæland

Skifte etter Olaf M. Natland 1938

Recommended Posts

Arnfrid Dommersnæs Mæland

Olaf Natland f 24.12.1889 var gift med Olga Natland. Olaf døde 12.04.1938. Gravlagt Øvsttun. Er det noe skifte etter han? Er det mulig å finne ut om Olga ble gift igjen, når hun døde og om det er noe skifte etter henne?

 

Mvh

Arnfrid

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Han var barnløs. I tillegg til enken Olga nevnes hans søsken Sigvald, Alfred, Johanne og Anna, alle Natland, samt avdød bror Botolf Andreas Natlands barn og avdød søster Lina Amalia Hops barn.

 

Ved morens død står Olga som "fru Olga Natland", og synes ikke gjengift på det tidspunktet. Jeg finner ikke registrert dødsfall eller garvsted for Olga Natland, født 20. mai 1898.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Arnfrid Dommersnæs Mæland

Hm, både i panteboken og i matrikkelutkastet for 1950 nevnes en Konstanse Natland, i tillegg til Nils og Olaf Natland, når det gjelder Gulbotn (Kløverhaugen). Lurer på hvem hun kan være. Skal se litt i adressebøkene.

 

I 1958 bor det en frue Olga Natland i Fjøsangervn 165 http://da2.uib.no/cg...did=8&storleik= det må vel være henne. Fjøsangervn 165 tilsvarer gård 17 bruk 2 og 8, og det stemmer med gamle Kristianborg. Finner ingen Konstanse.

 

Jo, Det må være hun som blir gift med pølsemaker Ragnar Landås i 1946 og som i 1958 bor i Landåsvn 10b http://da2.uib.no/cg...d=319&storleik= Vet ikke hva forbindelsen her er, men får se. Hun skal være f i 1909.

 

Det må være Konstanse Martinussen, datter av den kjente kusken Botolf Natland, her i 1910 http://digitalarkive...f01036707001637 Hun var vel niesen til Olaf.... Her er vielsen, og da er det vel hun som startet Natland frisørsalong

Permanent sidelenke: http://www.arkivverk...y&idx_side=-244

Permanent bildelenke: http://www.arkivverk...81107111245.jpg

Endret av Arnfrid Mæland

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.