Gå til innhold
Arkivverket
Frank H. Johansen

Folkeregisterkort 1934-1936

Recommended Posts

Frank H. Johansen

Hei,

jeg er på jakt etter dødsdato eller flyttedato for hun som i adressebøkene for Oslo fram til og med 1934 er oppført som "enkefru Anne Hansen" i Totengade 7-3.

Hun er ikke å finne i adresseboka for 1936 eller seinere.

 

Hennes fulle navn var Anne Olava Pettersdatter, f. 4/7-1854 i Aurskog, gift 18/8-1878 i Østre Aker m. Edvar Teodor Hansen (1844-1915)

 

mvh Frank H. Johansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jolanta Akre

Etter å ha undersøkt i folkeregisterkort for utflyttede fra byen i tidsrommet 1931-1937, har vi ikke funnet opplysninger om enkefru Anne Olava Hansen f. Pedersdatter 4.7.1854.

 

Vennligst merk at folkeregisterkort neppe kan gi noen treff hvis denne personen flyttet til en annen adresse i Oslo. Folkeregisterkort vi har i våre arkiver, er avlevert ordnet etter såkalt avgang – år for utflytting/utvandring fra den aktuelle kommunen eller år for dødsfall ev. dødsfallsnummer (i en viss periode i Oslo). Vi har ikke mottatt noen navnekort fra folkeregistre. For å finne frem til registerkort for en bestemt person, trenger vi derfor opplysninger om når denne personen flyttet ut fra kommunen, eller døde.

 

Vi finner en frk. Anne Hansen med adresse Totengt. 73 i adresseboken for Oslo i årene etter 1934. Enkefru Anne Hansen finnes det mange av for hvert år, se for eksempel i 1939.

 

Hvis du er sikker på at enkefru Anne Hansen fra Totengt. 73 i 1934 er den personen du leter etter, kan det være hensiktsmessig for deg å ta kontakt med Oslo byarkiv for en undersøkelse i kommunale folketellinger. Forsøk dessuten å lete etter informasjon om hennes dødsfall.

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.