Gå til innhold
Arkivverket
erling t endresen

Regina Jonsson (Jonasdotter) f. 27.09.1866 i Segerstad, 1900 i Stockholm, hennes skjebne?

Recommended Posts

erling t endresen

Ja, hvor ble hun av?  Hun er piga i 1900, bosted Klara rote 3, Lammet N: 6, Stockholm stad.  Jeg finner ikke så sene husforhør for Klara i SVAR, dessverre.  Kan noen svenskeeksperter hjelpe, f.eks. gjennom dødboken?  Hun kom til Drøbak fra Segerstad 19.10.1888, står det i husforhøret der, men jeg finner ikke spor fra henne i Norge.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Sven Hjortland

Det er vel denne? Se bildet fra Sveriges Dödbok 1901-2009:

 

Finner også Regina Jonasdotter (født 27. september 1866 i Segerstad)  i Vik, Älgå innflyttet fra Segerstad 15. november 1888 og utflyttet  til Arvika 20. oktober 1891

Endret av Sven Hjortland

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Tor Weidling

I følge Rotemansmanntallet så kom hun fra Arvika 24/10 1900. Finner henne så i Stockholm - som tjenerinne - på forskjellige steder til 1903, da hun er utregistrert til Sollentuna. Så inn fra Växholm samme år, og er i den registrerte del av manntallet til 1916, da hun flyttet til ennå uregistrert rode 20. Så tilbake i den registrerte delen da hun kom fra rode 28 i 1920. Er registrert fram til 1926, da hele registeret opphører. Se http://www.ssa.stockholm.se/Anvand-arkiven/Folkbokforing-och-mantalsskrivning/Rotemansarkivet/

 

 

Hilsen Tor

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
erling t endresen

Tusen takk Sven og Tor for fantastisk og detaljrik nok informasjon.  Da kan jeg fortelle min "oppdragsgiverske" disse opplysningene.  Man kan vel anta at hun ikke hadde barn.  Jeg prøvde å finne henne i SVAR i 1910, uten resultat, så jeg trodde om hun var død før det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.