Gå til innhold
Arkivverket
Kjell Arne Brudvik

Erikka Konstanse Eriksen (f. 29.07.1884)

Recommended Posts

Kjell Arne Brudvik

Erikka Konstanse Eriksen (f. 29.07.1884) av foreldre Peter Eriksen (f. 22.10.1858) og Mathilde Marie Knudsen Åmodt (f. 09.03.1863). En eller annen gang trolig mellom 1893 og 1895 ble hun plassert på barnehjemmet Anna Jebsens Minde. Etter det forsvinner hun ut av historien. Er det mulig å finne ut noe om henne fra eventuelle arkiver etter dette barnehjemmet?

Endret av Kjell Arne Brudvik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kjell Arne Brudvik

Det slo meg ikke engang at hun hadde havnet på den kanten av landet - fødselsdato og navn stemmer, så det er nok ganske sannsynlig at dette er korrekt person - moren giftet seg på nytt i 1900, så da kan man jo håpe at oppholdet på Anna Jebsens Minde ble av det kortvarige slaget.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kjell Arne Brudvik

Hei,

 

Nei jeg har ikke funnet konfirmasjonen enda; men hun hadde 5 søsken. Faren døde tidlig, så moren giftet seg på nytt, og sammen med denne nye mannen så ble da de tre yngste tatt inn sammen med ham, men der er ikke Erikka. Alt jeg har funnet om familien kan du se her: http://family.brudvik.org/getperson.php?personID=I2942&tree=brudvik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.