Jump to content
Arkivverket
Kjell Arne Brudvik

Erikka Konstanse Eriksen (f. 29.07.1884)

Recommended Posts

Kjell Arne Brudvik

Erikka Konstanse Eriksen (f. 29.07.1884) av foreldre Peter Eriksen (f. 22.10.1858) og Mathilde Marie Knudsen Åmodt (f. 09.03.1863). En eller annen gang trolig mellom 1893 og 1895 ble hun plassert på barnehjemmet Anna Jebsens Minde. Etter det forsvinner hun ut av historien. Er det mulig å finne ut noe om henne fra eventuelle arkiver etter dette barnehjemmet?

Edited by Kjell Arne Brudvik

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kjell Arne Brudvik

Det slo meg ikke engang at hun hadde havnet på den kanten av landet - fødselsdato og navn stemmer, så det er nok ganske sannsynlig at dette er korrekt person - moren giftet seg på nytt i 1900, så da kan man jo håpe at oppholdet på Anna Jebsens Minde ble av det kortvarige slaget.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kjell Arne Brudvik

Hei,

 

Nei jeg har ikke funnet konfirmasjonen enda; men hun hadde 5 søsken. Faren døde tidlig, så moren giftet seg på nytt, og sammen med denne nye mannen så ble da de tre yngste tatt inn sammen med ham, men der er ikke Erikka. Alt jeg har funnet om familien kan du se her: http://family.brudvik.org/getperson.php?personID=I2942&tree=brudvik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.