Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Ragnhild K. Brænd

Klara Helene i fødselsregister for Sandviken 1916, men hvor er dåpen?

Recommended Posts

Ragnhild K. Brænd

Hei

 

I 1916 blir Klara Helene født i Bergen. Permanent bildelenke: http://www.arkivverk...50810010043.jpg. Permanent sidelenke: http://www.arkivverk...ny&idx_side=-43 Det står noe om dåpen i merknadsfeltet, men jeg kan ikke finne den hos kommunepresten. Jeg skulle gjerne ha sett den for mer informasjon om barnefaren, Karl Gibson. Klara Helene ble satt bort.

 

Moren Birgit Elde har jeg funnet i folketellingen 1910: http://digitalarkivet.arkivverket.no/ft/person/pf01036708094780, sammen med mor og stefar. Birgit fikk også sønnene Henry født ca 1914 og Alfred født ca 1918. Senere gifter hun seg med svensken Karl Arvid Karlsen, men jeg vet ikke når og hvor. Senest fra 1923 bor Birgit, ektemannen og hennes to sønner i Oslo. I 1923 døpes en tredje sønn, Ernst, i Grønland menighet i Oslo. Hun dør i 1945 i Oslo.

 

Er det mulig å finne noe om Birgit etter folketellingen 1910 og til hun flytter til Oslo før 1923? Sønnen Henry født ca 1914, sannsynligvis i Bergen. Er det mulig å finne dåpen hans? Navnet Karl Gibson høres ikke norsk ut. Er det noe å finne på ham?

 

Med vennlig hilsen Ragnhild Brænd

 

Edited by Ragnhild K. Brænd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yngve Nedrebø

Ifølge folkeregisterkortet flyttet Karl Arvid Karlsen og hans kone Birgit Amanda med sønnen Henry til Kristiania 25. august 1918. Det står ikke vigselsdato, men det synes som om de har bodd sammen fra rundt 1913. Han var kjører, og de hadde adresse Bleketrappen 3, 4. etasje. 1. februar 1918 bodde de i Årstad gnr. 7, bnr. 28. Henry var født 22. juni 1914 ifølge folkeregisterkortet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.