Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Solveig Westgård.

Til dere alle sammen.

Recommended Posts

Solveig Westgård.

jeg vil ønske dere alle der ute på forumet en fin og god Påske.     Og så vil jeg takke dere alle sammen for en flott hjelp jeg får av dere, det setter jeg veldig stor pris på. Jeg er dessverre ikke så flink til å finne ut det dere finner. Har ikke noe familie jeg kan spørre. GOD PÅSKE til dere. En stor hilsen fra Solveig.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Magne Østhus

Hei !

 

God Påske også til deg og alle dere andre som er brukere av forumet, da også til de som bruker mye tid så alt skal virke som det skal til alle oss andre som noen ganger bare krever og forventer at alt skal fungere.

 

GOD PÅSKE.

 

Mvh. Magne :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Olaf Larsen

Har ikke noe familie jeg kan spørre.

 

Du får jo bare spørre oss, da! :D

 

Vi har alle vært begynnere, du får nok taket på det etter hvert. Erfaringsmessig er det fort gjort å glemme hvordan man kommer fram til ting, jeg anbefaler absolutt at du lager deg en huskeliste hvor du noterer framgangsmåter, og lenker til kilder, særlig når det gjelder ting som du ikke gjør ofte. Jeg har ihvertfall hatt stor nytte av min liste!

 

God Påske

Edited by Olaf Larsen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Odd Annar Tangen

Hei Solveig.

Ønsker også deg en god påske.

Da jeg begynte å lete etter slekt var jeg ikke flink til å spørre de eldre i familien. Etter noen år med leting både i mikrofilmer på bibliotek og statsarkiv forsto jeg at de gamle var en god kilde. Men da var det forseint. De var døde.

 

Da føler en seg alene, men jeg oppdaget at det var flere som meg. Og mange av disse frekventerer dette forumet.Så trenger du hjelp så har du store muligheter her.

 

De fleste som er her er hyggelige folk som innehar store kunnskaper som de vil dele med deg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anne Lise Hovdal

Jeg var også for lite flink til å spørre de eldre i familien om slekt, og angrer at jeg ikke skrev ned det som ble fortalt tidligere av min farmor. Det ble fortalt lenge før jeg tenkte på å begynne med slektsforskning, men etter hvert

som jeg har funnet ut om slekta husker jeg noe av det hun fortalte(viste seg å stemme det hun fortalte altså). Mormor levde helt til 2006, så der fikk jeg spurt noe mer. Likevel kunne jeg spurt mer der også. En tremenning av

meg snakket også en del med henne, og skrev ned det min mormor og en søster av henne fortalte. De fikk jeg jo tatt kopi av. God påske til deg og dine Solveig, og også til alle som leser dette

Share this post


Link to post
Share on other sites
Berit Gullbekk

God påske til alle fra meg. Håper at de som sitter og "lurer på om de skal tørre å spørre" spør. Ikke bare får dere hjelp, men dere hjelper kanskje andre ved å spørre. Takket være et spørsmål her fikk jeg en "forsvunnet" slektslinje jeg kunne DNAteste og derved fastslå hvilken finsk slekt jeg tilhørte!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Berit Knudsen

Takk for det.  Jeg ønsker alle brukere og alle som arbeider med å holde hjulene i gang på DA en riktig god og hyggelig påske.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ann-Mary Engum

God påske til Solveig og alle andre her på forumet! :D

 

 

Hilsen Ann-Mary

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.