Gå til innhold
Arkivverket

Gamle innlegg.


Torgeir Karlin
 Del

Recommended Posts

Hei,

 

Du har opprettet en ny bruker. For å se dine gamle innlegg kan du søke fram deg selv http://forum.arkivverket.no/user/1392-torgeir-karlin/ og der finner du en knapp helt til høyre: Finn mine innlegg.

 

Jeg vil anbefale deg å logge deg inn på den opprinnelige kontoen din og fortsette å bruke den i stedet for å ha en ny konto. Hvis du har fått ny e-postadresse eller vil bytte passord, er det slik du kan gjøre på den gamle kontoen så lenge du er innlogget.

 

Ta kontakt med oss hvis det er problematisk: digitalarkivet@arkivverket.no

 

Jeg vil også anbefale deg å endre visningsnavn på denne nye kontoen din, nå står du synlig med e-postadressen. Les om hvordan du endrer visningsnavn: http://arkivverket.no/arkivverket/Digitalarkivet/Hjelp/Hjelp-til-debattfora/Endre-visningsnavn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

'Finn mine innlegg' i profilen viser bare innlegg skrevet det siste året fra i dag.

Du kan finne igjen innleggene ved å bruke Google. Skriv Torgeir Karlin site:forum.arkivverket.no i Google-søkefeltet i nettleseren.

Da får du treff på innlegg tilbake til 2011. Jeg fant 11 sider med 10 emner per side.

.

REDIGERT:

Du finner alle innleggene ved å skrive navnet ditt i anførselstegn i søkefeltet på forumforsiden også:

http://forum.arkivverket.no/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=7d0decdf702178b343cd7bf3ec8db608&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_term=%22Torgeir+Karlin%22&search_app=forums&st=100

Endret av Anne-Lise Hansen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke endret brukernavn, kun fjernet stedsnavn, for så legge det inn igjen. Jeg kommer bare tilbake til 12/8 2013.

 

Hva har skjedd med de eldre innleggene ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

'Mine innlegg' har alltid bare hatt med innlegg fra det siste året. Om en abonnerer på emner en starter eller deltar i, vil oversikten 'Innhold jeg følger' (i profilen) vise alle emnene en har skrevet innlegg i fra starten: http://forum.arkivverket.no/index.php?app=core&module=search&do=followed

Endret av Anne-Lise Hansen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svaret Anne-Lise.

 

Dessverre ønsker jeg meg mere og mere tilbake til gamle DA. Der kunne jeg finne gamle innlegg uansett hva og hvems innlegg det var.

 

Nå ser det ut som alt det nye arbeidet som er nedlagt bare forsvinner i løse lufta eller hva? Jeg håper jeg er for pessimistisk nå og tar feil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du ikke har abonnert på emnene, kan du trykke 'Følg dette emnet' på hvert av dem etter å ha googlet dem fram? (innlegg #3)

(Jeg fikk fram flere sider, men måtte sette navnet ditt i anførselstegn for å få dem fram; "Berit Knudsen" site:forum.arkivverket.no )

 

En kan finne alle innlegg ved å skrive navnet sitt i anførselstegn i søkefeltet her inne på forumet også. Bruker en søkefeltet i Brukernes eget forum, kommer inneggene en har hatt der, men bruker en søkefeltet på forumforsiden, kommer alle innlegg opp - også de i som ligger i Arkiv fra det gamle Brukarforumet.

 

Skal en trykke 'Følg dette emnet', er det best å ha stilt inn 'Abonner på alle emner jeg svarer i' først, slik at dette skjer automatisk videre og deretter manuelt trykker 'Følg dette emnet' på de emnene en googler fram etterpå: http://forum.arkivverket.no/topic/179082-tips-om-ulike-funksjoner-og-redigeringsmuligheter-i-forumene-paa-digitalarkivet/

 

'Følger' en emnene, (dvs. abonnerer på dem), mister en ikke tilgangen til dem senere. Trykker en på tallet ved siden av denne knappen (som er dynamisk og hos meg viser 'Slutt å følge dette emnet'), kommer det opp hvem som abonnerer på emnet.

.

Endret av Anne-Lise Hansen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.