Gå til innhold
Arkivverket
Torbjørn Steen-Karlsen

Julie Hansen i Kristiansand. Kjenner noen til henne?

Recommended Posts

Torbjørn Steen-Karlsen

Julie Johansdatter Bråten, født 19. juli på Klokkerplassen under Olberg i Krødsherad og døpt 26. august 1900. Konfirmert 3 oktober 1915. Var i 1940 bosatt på Kuholmsveien 60, Kristiansand. Død 25. august og begravet 29. august 1980 på Lund gravsted i Kristiansand. Steinen står ennå. Hun ble altså gift Hansen, men hvilken Hansen.

 

 

Mvh. Torbjørn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Berit Knudsen

På bildet at graven ser det ut som om noen steller den. Kanskje barn. Kan du ikke prøve å kontakte menighetskontoret eller grav...... for å høre om du kan få vite hvem som er fester av den.

 

Eller du kan sjekke avisene derfra, og muligens Aftenposten.

Endret av Berit Knudsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dag T. Hoelseth

Det nærmeste jeg kom var en Lars Christian Hansen med slettet grav 02.006, men han er født i 1878 og muligens for gammel for Julie (?). Du kunne jo tråle gjennom noen lysningsprotokoller, men det er jo ikke sikkert at hun giftet seg i Kristiansand, all den tid hun kommer fra Modum. Kan bli en utfordring, men ikke umulig. Gravkontoret i Kristiansand oppgir ikke navn på fester, men videresender din henvendelse, så er det opp til fester å ta kontakt med deg (fulgte denne prosedyren selv da jeg skulle spore opp en "uekte gren" etter en av mine tippoldeforeldre).

 

DTH

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Torbjørn Steen-Karlsen

Tusen takk begge to. Ja, det må vel kanskje bli denne veien jeg må gå, men hvis noen kjenner disse personene så bare hyl ut.

 

 

TSK

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.