Gå til innhold
Arkivverket

Nye kyrkjebøker siste mnd


Aase R Sæther - Gloppen
 Del

Recommended Posts

Kor ofte blir denne oversikta oppdatert? Eg har følgt med i spenning lenge no, med tanke på nye bøker frå Sogn og Fjordane, men meiner å kjenne att akkurat dei same bøkene som for nokre veker sidan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du tenker på denne oversikten, så genereres den automatisk. Grunnlaget er metadatabasen for skanna kirkebøker, som kopieres i oppdatert versjon til webserveren en gang i uka. Hvert bilde er registrert med indekseringsdato, og hvis ei kirkebok har ett eller flere bilder indeksert siste måned, kommer kirkeboka med på lista.

 

Den siste tida har vi gjort noe korrigeringsarbeid på metadataene for enkeltbilder, noe som har medført endret dato for disse bildene. Kirkebøkene som disse bildene tilhører, har derfor kommet med på lista over ny kirkebøker siste måned, selv om de reelt sett ikke er nye kirkebøker i tjenesten. Dette korrigeringsarbeidet er nå avsluttet, og i løpet av 2-3 uker vil dermed lista igjen inneholde kun reelt nye kirkebøker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.