Gå til innhold
Arkivverket

Olga Hansine 1902-1982 sanns gift med Rolf Oskar Hansen 1915-1975, N. Gravlund


Magne N.G Hagen-Pettersen
 Del

Recommended Posts

For noen dager siden, fant jeg min oldefars uekte datter Olga Hansine født 02.10.1902, hun var datter av Amund Hansen Tovset og piken Betty Maria Fryklund fra Sverige. Olga døde i 1982 og ligger på Nordre Gravlund, sammen med det jeg går ut i fra er hennes mann Rolf Oskar Hansen 1915-1975.

 

Fikk i en mail fra Sverige vite at Olga og broren hennes ble forlatt av moren, da hun dro tilbake til Sverige. Broren ble senere hentet tilbake til Sverige. De skrev også at Olgas mann het Hansen og var på Grini under 2 verdenskrig, og var murer/murmester. Olga skal visst ha hatt 4 barn? (jeg har navn på dem alle tror jeg ??, men de kan være nålevende så jeg legger dem ikke ut).

Det jeg lurer på er det noen som husker dette ekteparet eller kanskje kjenner barna deres, så send meg gjerne en mail. Jeg har som sagt ikke noe mer info enn dette, når de er født og slikt vet jeg ikke.

 

Om denne Olga begravet på N. Gravlund er den samme som ble født i Odalen vet jeg heller ikke, men det er mye som stemmer, så jeg håper noen kan hjelpe meg llitt mer :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.