Gå til innhold
Arkivverket

Kan noen gjøre oppslag i bygdebok for Siljan?


Sissel Johnsen
 Del

Recommended Posts

Finnes disse personer nevnt i bygdebok for Siljan? Svend Andrsen f ca 1710 og Ambor Halvorsdatter f ca 1720- 25. Da de gifter seg i Siljan i 1747 har han Øverbø og hun Kiste som bosted. Etter 1750 er de ikke bosatt i Siljan, men i Hedrum.

Sissel Johnsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Jeg har forsøkt å se etter de etterspurte under de nevnte gårdene i "Siljan" av Asbjørn Bakken fra 1969. Boken er jo ikke så veldig grundig, og har heller ikke noe navneregister, så det er lett hendt å overse noe, men jeg tror ikke personene du nevner forekommer i teksten for Kiste eller Øverbø.

 

Jørn Olsen holder jo på med å sammenstille en digital gårds- og slektshistorie for Siljan før 1814 her http://www.eidangerslekt.org/siljan-slekt/siljan-gaards-slektshistorie.htm Kanskje finner du noe/vil du etter hvert finne noe av interesse der?

 

Vennlig hilsen fra

Marius

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

 

Jeg har registrert giftemålet deres, men har ikke funnet ut noe mer om dem. Jeg skjønner jo nå at de kom til Hedrum. Der starter vel kirkeboken i 1751, så du kan jo sende meg en mail med detdu har der, eventuelle faddere og slik, så kan jeg se litt mer på det. De er ikke født i Siljan noen av dem.

 

mvh Jørn Olsen

http://www.eidangerslekt.org/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar fra dere begge. Jeg har hatt en forespørsel i DIS slektsforum både under Larvik og Siljan. Spesielt under Larvik er det en del å finne om barna. Jeg klarer aldri å få til linker i dette forumet dessverre, så må bare be dere om å gå inn der.

 

Sissel

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.