Gå til innhold
Arkivverket
Sissel Johnsen

Kan noen gjøre oppslag i bygdebok for Siljan?

Recommended Posts

Sissel Johnsen

Finnes disse personer nevnt i bygdebok for Siljan? Svend Andrsen f ca 1710 og Ambor Halvorsdatter f ca 1720- 25. Da de gifter seg i Siljan i 1747 har han Øverbø og hun Kiste som bosted. Etter 1750 er de ikke bosatt i Siljan, men i Hedrum.

Sissel Johnsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Marius Hellerud

Hei!

 

Jeg har forsøkt å se etter de etterspurte under de nevnte gårdene i "Siljan" av Asbjørn Bakken fra 1969. Boken er jo ikke så veldig grundig, og har heller ikke noe navneregister, så det er lett hendt å overse noe, men jeg tror ikke personene du nevner forekommer i teksten for Kiste eller Øverbø.

 

Jørn Olsen holder jo på med å sammenstille en digital gårds- og slektshistorie for Siljan før 1814 her http://www.eidangerslekt.org/siljan-slekt/siljan-gaards-slektshistorie.htm Kanskje finner du noe/vil du etter hvert finne noe av interesse der?

 

Vennlig hilsen fra

Marius

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jørn Olsen

Hei

 

Jeg har registrert giftemålet deres, men har ikke funnet ut noe mer om dem. Jeg skjønner jo nå at de kom til Hedrum. Der starter vel kirkeboken i 1751, så du kan jo sende meg en mail med detdu har der, eventuelle faddere og slik, så kan jeg se litt mer på det. De er ikke født i Siljan noen av dem.

 

mvh Jørn Olsen

http://www.eidangerslekt.org/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Sissel Johnsen

Takk for svar fra dere begge. Jeg har hatt en forespørsel i DIS slektsforum både under Larvik og Siljan. Spesielt under Larvik er det en del å finne om barna. Jeg klarer aldri å få til linker i dette forumet dessverre, så må bare be dere om å gå inn der.

 

Sissel

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.