Gå til innhold
Arkivverket

Hildur Marie Iversen Født 23 Feb 1907 fra osterøy eller lindås ,


guest
 Del

Recommended Posts

Jan Harald, du lever i di eiga verd. Kven av desse Hohenzollerane er det som er blitt testa, og kva dna-markørar vart resultatet? Kvifor er du ikkje villig til å leggje ut dei to testresultata på forumet slik at ein får sjå kva for markørar som matchar? Dei einaste testresultata som er komme fram her på forumet er dei som viser match med Fosse-slekta, men du held fram med å hevde at testen av ein femmeining(?) i Fosse-slekta som Arnfrid skaffa fram er falsk. Og du er heller ikkje villig til å bidra til at det vert gjort ein ny test, men på fleire markørar.

 

Då får du slutte å poste meir i dette forumet, for du er uansett ikkje interessert i å høyre på slektsforskarar som kan faget så lenge konklusjonane går på tvers av di eiga drøymehistorie. Du får berre halde fram med å leve i di eiga fantasiverd. Eg forstår ikkje vitsen med å halde fram med denne diskusjonen. Lars Ove ristar på hovudet og ler etter kvart som du drit deg meir og meir ut, eg tykkjer heile greia er berre trist.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Moderator:

 

Jeg er helt enig med Berit Carlsen i innlegg #374: steng denne tråden for ytterligere kommentarer.  Denne tråden er ingen diskusjon eller utveksling av informasjon, men usakligheter, navnkalling og regelrette trusler fra en.  Dette har gått over alle støvleskaft for lengst, og nå bør moderator ta affære og stenge tråden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne tråden er avsluttet. Jeg har fjernet noen av innleggene som sporet av eller som brøt med ordensreglene for debattene. Strengt tatt skulle hele denne tråden vært ryddet i, men det vil være en for stor jobb. Som andre så klokt anbefaler: pust med magen og tenk deg om før du poster noe. Ikke skriv i sinne!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.