Gå til innhold
Arkivverket
Kari Bogfjelldal

Marie Engebrethsdatter fra Vaaler, Tugthuset 1865

Recommended Posts

Kari Bogfjelldal

Ber om hjelp til å sjekke om det står noe mer om Marie i Tugthusets protokoller, bakgrunn, opphav, årsak til at hu havnet i tugthuset .

etc.

 

Jeg har en Anne Marie her og lurer på om det kan bekreftes eller avkreftes at det er samme person:  http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7527&idx_id=7527&uid=ny&idx_side=-166

 

Mvh Kari

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jolanta Akre

Med mindre du kan peke på en konkret kilde du ønsker at vi skal slå opp i, ser henvendelsen din ikke ut til å dreie seg om et enkelt oppslag. Det virker snarere som om den gjelder en undersøkelse i arkivet etter Kristiania tukthus. Vi ber derfor om at du sender oss en e-post, slik at vi kan registrere henvendelsen blant andre som rettes til Statsarkivet i Oslo. Vi svarer så fort vi kan.

 

Vår ressurssituasjon krever at vi i dette forum begrenser oss til generell veiledning og svar på spørsmål om enkle oppslag i spesifiserte kilder.

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.