Gå til innhold
Arkivverket
Unni Hansen

Gunhild Marie Nielsdatter og sønnen Ole Henrik folketelling 1865 Tune.

Recommended Posts

Unni Hansen

Ole Henrik er født 2. April 1863 Tune, far er gift mann Micael Arvesen fra Glemminge. Hun har også to eldre sønner med forskjellige fedre, de finner jeg igjen som bortsatte på to forskjellige gårder i Tune i folketellingen. Men klarer ikke å finne igjen moren og den minste ungen. Er det noen som klarer å finne dem. Moren er født 19.feb. 1826 Hareholen i Tune.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anne krogsrud

Hei Tror jeg har funnet Ole Henrik . Han heter Micaelsen til etternavn har  samme fødselsdato og årstall...han er gift og har 4 barn. Jeg har funnet dette i MyHeritage. Du kan få mer info. Men jeg trenger en mailadresse da jeg ikke får sendt linken fra MyHeritages side :rolleyes:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Unni Hansen

Hei Anne. Tusen takk for at du prøver:-) Jeg har de opplysningene om han i voksen alder, men vet ikke noe om alle årene i mellom. Fikk en mail fra en av hans etterkommere for noen måneder siden, som lurte på om "min" Gunhild kunne være den samme som hans. Det har vi funnet ut at det er. Pluss at jeg fant enda en bror helt tilfeldig. Men vi har ikke klart å finne ut hvor han var i barne/ungdomsårene og hvor moren blir av. Han er nok muligens blitt tatt hånd om av fattigvesenet som hennes andre to sønner. Hun er min tippoldemor. Mvh Unni.

Endret av Unni Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Unni Hansen

Prøver meg igjen jeg. Er det noen der ute som klarer å finne mor og yngste sønn i folketellingen i 1865? Gutten lever jo, har funnet han igjen som voksen. Har heller ikke funnet dødsfallet til Gunhild Marie. De er vel mest trolig i Tune eller event. I en nabokommune. Mvh Unni

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.