Gå til innhold
Arkivverket
Tone Kjeldset

Nikolai Nilsen (Wessel) født 1.4.1870 i Kristiansund

Recommended Posts

Tone Kjeldset

Hei,

 

Min oldefar Nikolai Nilsen (Wessel) ble født 1.4.1870 og giftet seg med Agnethe Mathilde Berntsen (født 29.6.1876) i Tromsø den 1.2.1900. De fikk tre barn; Einar Victor i 1901, Evald i 1903 og Bertram i 1905 (sistnevnte døde 18.3.1912).

 

"Ryktene" i familien sier at han døde på sjøen i 1907, men jeg finner dessverre ikke Nikolai Nilsen noe som helst sted (har sjekket kirkebok, dissenterprotokoll og dødsfallprotokoll hos byfogden - uten resultat).

 

I folketellingen 1900 står han angitt som sersjant hos krigskommisæren i Tromsø, men i 1910 tellingen er han ikke å finne - noe som kan tyde på at det stemmer at han døde i 1907. Da står Agnethe angitt som enkefru.

 

Hvordan går man videre for å prøve å finne noen som ikke står oppført noen steder - er det noen som kan gi meg noen tips?

 

Tone

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.