Gå til innhold
Arkivverket
Eirik Haugen

Dødsfall

Recommended Posts

Eirik Haugen

Hei. Jeg søker opplysninger om en sigurd reinert mathisen. (Etternavnet kan skrives på andre måter). Han døde i 1945. Har dere opplysninger om han?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jolanta Akre

Her i forum kan vi bare gi en generell veiledning om kilder, samt hjelpe med enkle oppslag i lett identifiserbart og ikke klausulert arkivmateriale som ikke er publisert på våre nettsider i Digitalarkivet.

 

Hvis det er informasjon registrert i anledning av Sigurd Reinert Mathisens dødsfall, som du leter etter, er det nødvendig å vite hans siste bostedskommune og/eller hvor han døde. Dersom han bodde og/eller døde i Oslo, bør du først undersøke registre til Oslo skifteretts dødsfallsprotokoller for informasjon om dødsfallsdato, nummer og avdeling som dødsfallet ble registrert av. Registrene er tilgjengelige i tjenesten Skannet skiftemateriale. Ut fra opplysningene du eventuelt finner, kan vi gjøre et oppslag i den aktuelle dødsfallsprotokollen.

 

Spørsmål som ikke dreier seg om et enkelt oppslag, men om en arkivundersøkelse, bør rettes i e-post eller brev til Statsarkivet i Oslo. Du bør presisere hvilke opplysninger som du er ute etter, og gi oss informasjon som vi kan gå ut fra i en eventuell arkivundersøkelse - det er ikke nok med bare hans navn.

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.