Gå til innhold
Arkivverket

Dødsfall


Eirik Haugen
 Del

Recommended Posts

Hei. Jeg søker opplysninger om en sigurd reinert mathisen. (Etternavnet kan skrives på andre måter). Han døde i 1945. Har dere opplysninger om han?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her i forum kan vi bare gi en generell veiledning om kilder, samt hjelpe med enkle oppslag i lett identifiserbart og ikke klausulert arkivmateriale som ikke er publisert på våre nettsider i Digitalarkivet.

 

Hvis det er informasjon registrert i anledning av Sigurd Reinert Mathisens dødsfall, som du leter etter, er det nødvendig å vite hans siste bostedskommune og/eller hvor han døde. Dersom han bodde og/eller døde i Oslo, bør du først undersøke registre til Oslo skifteretts dødsfallsprotokoller for informasjon om dødsfallsdato, nummer og avdeling som dødsfallet ble registrert av. Registrene er tilgjengelige i tjenesten Skannet skiftemateriale. Ut fra opplysningene du eventuelt finner, kan vi gjøre et oppslag i den aktuelle dødsfallsprotokollen.

 

Spørsmål som ikke dreier seg om et enkelt oppslag, men om en arkivundersøkelse, bør rettes i e-post eller brev til Statsarkivet i Oslo. Du bør presisere hvilke opplysninger som du er ute etter, og gi oss informasjon som vi kan gå ut fra i en eventuell arkivundersøkelse - det er ikke nok med bare hans navn.

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.