Gå til innhold
Arkivverket

Nytt skanna materiale: Sjøinnrullering


Kristian Hunskaar (Arkivverket)
 Del

Recommended Posts

Vi har i dag lagt ut 73 nye sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet i Kristiansand, vesentlig mønstringsjournaler av ulike typer. Det gjenstår ennå noe av det yngste rullematerialet fra Statsarkivet i Kristiansand. Dette holder vi foreløpig tilbake av personvernårsaker, men i løpet av høsten vil vi forhåpentlig kunne publisere protokollene slik at de eldste innførslene er tilgjengelige.

 

Totalt er det nå lagt ut 303 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet i Kristiansand. Bruk geografimenyen for å snevre inn utvalget.

 

Videre har vi i dag lagt ut 47 nye sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet i Kongsberg. Vi har denne gangen prioritert registerruller fra hele statsarkivdistriktet, samt hoved- og annotasjonsruller fra Larvik og Sandefjord. Det er mulig vi rekker å legge ut noen flere protokoller før sommerferien, men ellers vil det komme flere protokoller utover høsten.

 

Totalt er det nå lagt ut 85 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet i Kongsberg. Bruk geografimenyen for å snevre inn utvalget.

 

Fra tidligere er det også lagt sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet i Oslo og fra Statsarkivet i Stavanger.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...
  • 2 uker senere...
  • 4 måneder senere...

I dag er følgende blitt tilgjengelig i Digitalarkivet:


  • 88 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet på Kongsbergs distrikt. Spesielt kan hoved- og annotasjonsruller for innrulleringskontorene i Skien og Langesund nevnes. Dermed er totalt 290 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet på Kongsberg publisert. Foruten yngre protokoller som kan inneholde sensitive opplysninger om ennå levende sjømenn, er det bare en håndfull sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet på Kongsberg som gjenstår å publisere.
  • 14 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet i Oslos distrikt (innrulleringskontorene i Halden og Moss). Dermed er totalt 147 sjøinnrulleringsprotokoller fra Statsarkivet i Oslo publisert. Her gjenstår ennå en god del protokoller, som ikke er indeksert.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

Du kan poste nå og registrere deg senere. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Ditt forrige innhold har blitt gjenopprettet .   Tøm tekstverktøy

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.