Gå til innhold
Arkivverket
Rune Thorstensen

Hvor blir det av Odd Anfinn Olsen f. 1908 i Bergen, etter 1942?

Recommended Posts

Rune Thorstensen

Odd Anfinn Olsen, var født 30.01.1908 i Bergen som sønn av Oscar Kristian Magnus Olsen (1872-1942) og Brite Nikoline Olsen (1874-1954)

 

I forbindelse med dødsmeldingen til faren i 1942 får jeg opplyst at Odd er i live og bosatt på Lille Damsgård. Jeg har søkt i alle tilgjengelige databaser over døde i Bergen, Årstad, Laksevåg og Fana uten å finne ham. Heller ikke i skifte/dødsmeldingene for hele landet -/+ år 2000 eller i DIS Norges gravminner kan jeg finne ham. Finnes det noe folkeregisterkort eller andre kilder som kan fortelle meg hvor han ble av etter 1942?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Rune Bergesen

Har du sjekket ut denne karen Odd A. Berven f. 30/1-1908 d 6/7-1989, i samme grav Aslaug f 22/3-1911, ser at Odd A. gifter seg i Laksevåg Kirke i 1934 med Aslaug Sigvarda Matilde f. 1911.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Rune Thorstensen

Takk skal du ha Rune. Det er nok samme mann. Broren skrev seg som John Berven . Deres farfar het Ole Olsen og var fra Berven/Børve i Kvam.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.