Gå til innhold
Arkivverket
Lars E. Øyane

LØYST: Ole Olson Kinserdal (Breisnes) - fødd i Aurland 1818 - voks opp i Hafslo - konfirmert 1835 - so forsvinn han, men kvar?

Recommended Posts

Lars E. Øyane

Dette emnet er ei oppfølgjing av tema #24706 i det gamle brukarforum, som den gongen ikkje fekk nokon svar (http://forum.arkivverket.no/topic/110373-24706-ole-olson-kinserdal-eller-breisnes-foedd-aurland-1818-ei-real-utfordring/?hl=%2Benebakk+%2B%C3%B8yane):

 

Ole Sjurson Breisnes, opphavleg frå Vinjum i Aurland (1785-1865) og krigsenkja Maren Torgersdotter frå Enebakk i Akershus (1788-1850) budde ei tid i Aurland, men vart kring 1820 husmannsfolk i Kinserdalen i Hafslo (Luster) og budde der levetidi ut.  Mellom borni deira var:

 

* Ole Olson, fødd i Aurland 13.4.1818, vart konfirmert i Hafslo i 1835, men vert so borte for oss.  Kvar i all verdi vart det av Ole Olson?

 

PS: Søskeni Christian og Maria hamna på Bergenskanten, medan dei andre søskeni fór til Nord-Noreg.  Eg har ikkje finne Ole Olson nokon av dei stadene...

 

Eg takkar so mykje på førehand for alle gode tips!

Endret av Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Carsten for kjempefint innlegg!  Sjølvsagt må det vera han.  Det som har lurt meg, er bruken av Breisnes-namnet i den generasjonen!

 

Problemet er løyst!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.