Gå til innhold
Arkivverket
Lars Anders Simonsen

Etterkommere etter Joakim Kornelius Nilsen eller Kristian Normann Nilsen?

Recommended Posts

Lars Anders Simonsen

Hei! 

Er det mulighet å finne etterkommere etter Joakim Kornelius Nilsen(Husøy)1871-1953 eller hans bror Kristian Normann Nilsen(Husøy) 1868-1946. De flyttet fra Hamarøy i Nordland til Bergen og var brødre av min tippoldefar. Driver å lager slektstre og det hadde vært flott å komme i kontakt med etterkommere. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Yngve Nedrebø

Joakim Kornelius Nilsen(Husøy) døde 26. mars 1953. Han etterlot seg enken Inga, Baglergaten 8, og barna Josef Nilsen, Baglergaten 8, Artur Nilsen, Baglergaten 8, og Kirsten Gulbrandsen, Lægdesvingen 40.

 

Kristian Normann Nilsen(Husøy) 1868-1946 var enkemann da han døde. Han etterlot seg sønnene Oscar Nilsen, Martens brødfabrikk, Robert Nilsen, Fjell, og Bjarne Nilsen, Dragefjellet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Lars Anders Simonsen

Hei ! tusen takk, dette var flott, mange flere etterkommere enn hva jeg har funnet. er det mulig å finne fødselsdato på barna ? Det er selvfølgelig på grunn av personvern vanskelig å få opplysninger om etterkommere av de igjen, men tenkte om jeg hadde fødselsdato/dødsdato så bruker jeg Myheritage.com, å¨kunne kanskje få match fra noen som har de i treene sine.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.