Gå til innhold
Arkivverket
Harald Amlie

Skifte Østfold,Leppestad, Hobøl i 1852

Recommended Posts

Harald Amlie

Hei. Lurer på om det var noe skifte etter Mathias Andersen (Gjørtler) f.29.jan.1804 (Halstvet Askim) d.11.mai.1852 (Leppestad, Hobøl) gift i (Spydeberg) 19.okt 1826 med Karen Sophie Tronsdtr. f.5.mars.1796 (Spydeberg, Egeberg) d.21.aug.1852 (Leppestad, Hobøl). Barn: Anthon f.1827 (Moss), Elen Sofie f.1829 (Moss), Torkel f.1831 (Moss), Maria f.1837 (Spydeberg) og Martin f.1840 (Spydeberg). Etter at Mathias og Karen Sophie hadde bodd i Moss en stund flyttet dem i 1834 til Hobøl. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Harald Amlie

Du kan gjerne begynne med en undersøkelse i skannet skiftemateriale fra Moss sorenskriveri, tilgjengelig på våre nettsider i Digitalarkivet.

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

 

Har kikket litt på registeret men ingen Mathias Andersen eller Karen Sophie Tronsdtr. på Leppestad er å finne fra år 1852 og videre.

Ser også at samme år som foreldre dør blir dotter Maria Mathisdtr. konfirmert nr 6 i Hobøl 1852. Maria Mathisdtr. f.24.aug 1837, bor Leppestad, Født Fossene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jolanta Akre

Dessverre har vi ikke annet skiftemateriale fra det aktuelle tidsrommet for dette området, enn det du kan se i Digitalarkivet. Vennligst merk at det er langt fra alle dødsfallene som resulterte i offentlig skiftebehandling. Det var forholdsvis vanlig at avdøde etterlot seg intet til skifte.

 

Vennlig hilsen

Jolanta Akre, Statsarkivet i Oslo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.