Gå til innhold
Arkivverket
Norodd Hagenson

Tomt pensjonatrom

Recommended Posts

Norodd Hagenson

I den nye versjonen av digitalpensjonatet er pensjonatrommet mitt fortsatt tomt, og har vært det lenge.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anette S. Clausen

Vi har dessverre noen svakheter i vårt system som har ført til tomt rom for deg.

 

Vi venter på en id for kilden for å kunne legge ut dataene dine. Ettersom klokkerboken du har transkribert er såpass ny at den ikke er skannet og tilgjengelig på nettsidene, så fins den ikke registrert som kilde i våre systemer og dermed har vi ikke en kilde vi kan knytte de transkriberte dataene til. Dette er tilfellet for noen hundre filer som beklageligvis ligger på vent. 

 

I tillegg har vi enda ikke fått til en god og effektiv løsning for opplasting av fulltekstavskrifter, slik at din tingbokavskrift er foreløpig lagt ut på en samleside for fulltekstavskrifter og dermed dukker den ikke opp i Digitalpensjonatrommet ditt.

 

Dataene for gravminner kommer ikke vi til å legge ut ettersom de er tilgjengelig hos DIS-Norge sine gravminner. Og dermed står rommet ditt tomt. 

 

Forhåpentligvis får vi en løsning på plass for disse manglende kildeid-ene slik at ihvertfall kirkeboksdataene kan publiseres på nyåret. Fulltekstavskriftene er en litt mer krevende jobb så jeg tør ikke si når det eventuelt foreligger. Jeg beklager at det er slik, men trøsten i dette får være at dataene er tilgjengelig i ditt DP-rom på de gamle sidene for Digitalarkivet og vi kommer ikke til å fjerne disse sidene før data er flyttet over til de nye.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.