Gå til innhold
Arkivverket

Er noen kirkebøker for Ullensaker duplisert?


Olaf Larsen
 Del

Recommended Posts

Ved Avansert personsøk på fornavn *risten, etternavn *ristens*, fødselsår 171*|172*|173*, Ullensaker i Akershus får jeg 3 resultater, to av dem er samme person i Ministerialbok for Ullensaker prestegjeld 1733-1776 (0235P), men med forskjellig ID:

 

http://digitalarkivet.arkivverket.no/kb/gr/person/pg00000001240866

 

http://digitalarkivet.arkivverket.no/kb/gr/person/pg00000001310785

 

Jeg gjorde før dette siste søket, flere andre søk på personer i slutten av 1700-tallet og begynnelsen av 1800-tallet i Ullensaker, som jeg dessverre ikke kan reprodusere, men som ga svært mange navn. Jeg reagerte på at jeg bladde til neste side og fant samme navn om igjen, men jeg trodde jeg hadde bommet med et museklikk. Det var først ved neste søk jeg skjønte at noe kanskje er feil.

 

Er det jeg som gjør et eller annet feil, eller ligger det flere transkriberte versjoner av samme kirkebok/bøker?

Endret av Olaf Larsen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, her det det noe som er blitt feil. Jeg har nå lagt feilen inn i loggen vår, slik at vi kan finne ut hva som har skjedd, og få rettet det opp. Det blir nok ikke tatt med en gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.