Gå til innhold
Arkivverket
Torgeir Karlin

Brødebøl brug, vinger, folketelling 1875

Recommended Posts

Torgeir Karlin

Hei, jeg søker etter opplysninger om Ole Johnsen karlin,kallin,kalin (navnet ble skrevet på flere forskjellige måter) og hans familie som bodde på brødebøl brug. Han jobbet der som spikersmed. Jeg vet de var der i 1869, og at de etter hvert flyttet til Kristiania. Har søkt i folketellingen på nettet, men den er veldig mangelfull. Håper å få hjelp til å få bekreftet eller avkreftet om de bodde der i 1875.

Mvh Torgeir karlin

Endret av Torgeir Karlin

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Statsarkivet i Hamar

I folketellinga for 1875 finner vi følgende steder i Vinger som heter eller starter på ”Brødbøl”: Brødbøl (4 stk.), Brødbølbraaten, Brødbøldelet, Brødbølhagen (2 stk.), Brødbølhøiden, Brødbølmoen (3 stk.), Brødbølsfos.

Vi har bladd gjennom disse i originalutgaven som vi har her hos oss, uten å kunne finne noen ved navn Ole Johnsen og/eller Karlin.

 

Folketellinga for 1875 for enkelte steder i Norge, deriblant Vinger, er for øvrig å finne i søkbar form på nettet: https://familysearch.org/search/collection/1529106

 

En oversikt over hvilke steder i Norge som 1875-tellinga er søkbar på på dette nettstedet finner du her: https://familysearch.org/learn/wiki/en/Norway_Census,_1875_(FamilySearch_Historical_Records)

Som du ser er denne oversikten ikke oppdatert siden 2010, og vi er ikke kjent med fremdriften av dette prosjektet.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.